Sağ tarafta ağrı

16 cı haftadayım sağ altta bir ağrı var kasık ağrısı gbi ama birşey yırtılıyor gibimede geliyor Yaşayan varsa beni aydınlatabilir mi ?

Benimde o haftalarda oldu eger dinlendigin zaman geciyorsa sikinti yok ama surekli devam eden siddetli bi agri varsa doktora git mutlaka. Bu haftalarda agri olmasi normal yuvarlak bağ agrisi deniliyor bebek her hafta 1cm yukarı cikiyor karninda buda ağrı yapiyor dogal olarak. Dedigim gibi dinlenince eger geciyorsa normaldir bebegin buyuyor sonuçta :butterfly:

Teşekkür ediyorum çok değil aslında az az ama aynı bölge olunca aklıma takıldı genelde yürüdüğüm zaman ağrıyor şiddetlenirse giderim bakalım

1 Beğeni

14.haftada bende o sekilde hissettim sanki açılma duygusu gibi et yırtılması gibi bi acı acilde hem alttan hem ulstrasondan bakildi hersey yolundaydi dinlen uzan dediler 2 tane de serum yedim eve geldim ertesi gun gecmisti. Uzun süre qyakta kalmamak gerek agir is yapmamak gerek tetikliyormus

Devlet acilinde mi ben bi gitmiştim sabaha karşı acile doktoru beklediler ultrason yokmuydu acaba