Sağ kol ve el uyuşması

34 haftalık hamileyim sağ kolumda ve elimde uyusma karıncalanma var parmaklarimda birsey tutamiyorum 1 haftadir geçmedi başına gelen varmı hep böylemi kalıcak

1 Beğeni

Benim de var aynı şekilde 2 haftadır çekiyorum soğuk uygulama yap ağrıyı alıyor. Kaşık çatal tutamayacak hale geldim bakalım cuma günü kontrolde söyleyeceğim doktorq

Benimde aynı 37 haftalık olduk karpal tünel sendromu diyorlar burdan bir kaç anne sağolsunlar yardımcı oldular ben doktora söyledim tahlil yaptı temiz çıktı sonrasında birşey demedi bana şundan yada bundan diye tekrar gittiğim de tekrar söylicem ama geçmezse el bilek aleti diye birşey var onu alıp kullanıcam ağrıdan durulacak gibi olmuyor çünkü hem ağrı hem uyuşma sağlıklıca kucağımıza alalım bebeklerimizi hepimiz Allah’ın izniyle :palms_up_together:

Merhabalar bende ayni sorunu yaşıyorum siz ne yaptınız geçti mi acaba?

Hala geçmedi benimki doktor magnezyum desteği verdi onu kullanıyorum buzlu suda bekletiyorum biraz iyi geliyor

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun, teşekkür ederim bende bir deneyeyim

1 Beğeni

Doktorum bana da magnezyum verdi. Aksamlari da masaj yaptırıyorum. Uyusmayi agriyi azaltiyor ama yine aynı maalesef.

Sizede geçmiş olsun sağolun :palms_up_together:

1 Beğeni