Sağ kasık ağrısı

Hanımlar 20. Haftada aşırı gazla beraber sağ kasık ağrısı yaşayan var mı ? Aile hekimine gittim kadın doğum doktoruna git dedi onun randevusuna da daha bir hafta var . Aşırı uyku ve hemen yorulma durumları da geri döndü bende hiç enerjik değilim var mı bu durumu yaşayanlar

Yalnız değilsin maalesef bende bugün 20. Haftama girdim sabah sağ tarafimda çok fena kasık ağrısı vardı hâlen devam ediyor bir tek sağ tarafım değil kalçamin bir üstü de öyle…

Ya ben 14 +2 haftama girdim ama dünden beri sürekli sıklıkla gelip geçen adet sancısı gibi şiddetli ağrı giriyor aynı durumu yaşayan var mı normal mi bu

Sağ, sol tarafta mi oluyor bu ağrı?

Aslında bildiğin adet sancısı gibi genelde sol kasık tarafımdan belime dogru gelen bir ağrı

Doktora soracağım mutlaka ama üşütüyor muyuz ondan mı oluyor anlamadım bugün ayağıma çorap giydim artık dikkat etmeye çalışıyorum sıcak duş falan aldım ama geçmiyor

Normal mi bilmiyorum canım bende o haftalarda aynısını yaşadım bir hafta önce doktoruma danıştım sol tarafımda 2 aydır geçmeyen sancı var dedim baktı kas ağrısı yüzünden öyle oluyor dedi işte egzersiz falan yap dedi

1 Beğeni

Mutlaka sormakta bir fayda var belki de üşüttüğümüzdendir ya da başka birşey bilemiyorum

1 Beğeni

Bende suanda ayni problemi yaşıyorum bende 21 haftaligim cuma gunune randevu aldim siz gittiniz mi doktora ne dedi

Bende aynısını yasiyorum su an 20+3 deyim iki gündür bu şekilde sağ tarafimda oluyor doktora gitsemmi bilemedim sizinde mi kısa sureli boyle 2.3 saniye surup geciyor yoksa uzun mu

Bende bir kac gündür yaşıyorum hareket edince hisssetmiyorum örneğin ev isi yaparken oturunca hissediyorum ama böyle dayanılmayacak uyutmayacak bir ağrı değil anlam veremedim neden olduğunu sizinde mi aynı

Benimde ayni saniyelik girip geciyor o yuzden endiselenmelimiyim bilemedim genelde ağrı uzun sürünce gecmeyince doktora gidin diyorlar ama bilemedim bende acaba bebek büyüdüğü icin falan mı

Cevremde ki herkes büyüdüğü icindir diyor ama bilemedim cuma gunune randevu aldım doktora gideceğim hareketlerini cok hissediyormusunuz

Yani her zmanki.gibi hissediyorum ama aklima.kotu bisey getirmek istemiyorum çok uzun sureliyve şiddetli olmadığı surece bence büyüdüğü için :blush:

Doktora gittiikten sonra burayada yazarmisin acaba sebebi ney neden oluyormus eger onemli birşey varsa bende ona gore gitsem​:rose:

Bilgilendiririm muhakkak bugün sağlık ocagina gittim oradaki doktor idrar olu enfeksiyonundan suphelendi hem kan hem idrar verdim kan 2 gun icerisinde cikarmis idrar 16:30 da cikar bugun dedi bilgilendiririm yine

Tamam canım inşallah önemi bisey yoktur ama bence yoktur :pray::heart:

Merhaba canım bugün gittim doktora ultrasonla bakti bir problem yok dedi buyudugu icin kasiklarda agri olabilir dedi ve gaz olabilir dedi suyu hareketleri kalp atisi normal dedi

Çok sevindim canım çok şükür o zmn bebek büyüdüğü için :butterfly::pray:bilgilendirdigin için çok teşekkür ederim :blue_heart::blue_heart:

Bende aynı problem var ya 22 haftaligiz doktorum sorun yok dedi ama sağa sola dönerken ağrıyor sağ tarafında batma oluyor böyle olunca korkuyor insanda