Sağ bobrek ağrısı

Sağ bobregim agriyo 2 haftadir falan ara ara tetikliyor ama bugun 2 3 saattir gecmedi bacagima dogru vuruyo sanki enfeksiyon olduğunu düşünmuyorum daha hamilelikle baglantili mi onu da anlamadim kadin dogum doktorum urolojiye git dedi ama sizce bişey cikar mi? Ne olabilir başına gelen var mı 16 haftalik gebeyim ilk gebeligim

Geçmiş olsun öncelikle gebeliğe bağlı bazen annenin böbreğinde genişlemeye yol açıyor doğumdan sonra geçen bir durum. Ama senin haftan baya küçük daha ertelemeden üroloji uzmanına görün bence çünkü ilerlemesi durumunda böbrek kanalına bir tel takılması gerekiyor. Tabi inşallah gerek kalmaz. Benim de 27. Haftada başladı gerçi tesadüfen öğrendik daha yeni başlamıştı şimdi 33. Haftaya girdim biraz ilerleme var doğal olarak önce sağ böbreğimde başladı geçen hafta kontrolde solda da başladığını öğrendik ağrılarda bu oranda arttı tabi. İlaç falan kullanılmıyor sadece ultrasonla takip ediliyor şimdilik. İleri bir haftada başladığı için biraz şanslıyım. Ama sen ihmal etme en kısa zamanda doktora git

Vir kac hafta once gittigimde hastaydim baya kotuydum yine bobregim agriyodu enfeksiyon denildi ama herseyim gecti duzeldi bu duzelmedi urolojiye randevu aldim ama insalalh randevu gunune kadar durabilirim suan oturuyorum bisey batiyor sanki uzaninca sadece agri var bacagima dogru giden

Bu arada gecmis olsun dedigin icin tesekkur ederim

Böbrekleri üşütme kaynaklı da olabilir enfeksiyon da olur gebelikte enfeksiyon pek farkedilmiyor benim de ağrım vardı gittim tahlil yaptılar enfeksiyon çıktı ilaç yazdı geçti