Saçlarım dökülüyor

15+6 haftalığım saçlarım bu sıralar çok dökülüyor bu gün duşa girdiğimde de farkettim hamilelikte normal mi yaşayan var mı böyle

Benımde bugun 21 haftalık oluyoruz en basından beri saclarım ınanılmaz dökülüyo ve asla uzamadı hamılelıkte sac cabuk uzar dıyolardı duyuyodum ama bende hıc aksine hıc uzamıyo aksine çok dökülüyo bakımlarınıda aksatmıyorum evde kremlerimi falan ama yok maalesef

Normalde benim saçlarım çok gür kabarık saçtı bende bakımlarımı yapıyorum yinede dökülüyor yarın doktor muyanem var ozaman sorcam belki vitamin eksikliğimde vardır

Bende persembe günü detaylı usg ye gıdıcem sormustumda ben ama hamılelıkte oluyo demişti

Benım saclarım cok cabuk uzardı ama hamılelıkte hıc uzamadı anlamadım ıns düzelır dogumdan sonra

Senin bebiş kız mı erkek mi ben daha cinsiyetini öğrenemedim ama cevrem kız bebekte saç dökülmesi olur diyorlar

Erkek benımkı cokta zor gecıyo zaten gebelıgım cok zorlanıyorum bulantı desenız hala bitmıs degıl halsızım yorgunum bence cınsıyetle hıc ılgısı yok hıc bıseyın hersey vücudumuzla bünyemizle alakalı

Benim birinciside kızdı çok kötü geçmişti hamileliğim ikinciside aynı daha hayla bulantı var prilam dr idare ediyorum

Ilk hamılelıgım bazen ınsan çileden cıkıyo keske hamıle olmasaydım dedırtıyo hem prılam hem dramamınle idare etmeye calısıyorm cok kusuncada seruma gıdıyorum mecbur sizdede boyle bogazınıza bısey takılıyo gbı oluyomu boyle sankı biri boguyo ve öğürtüyo gbı

Evet oluyor bogazımdan gitmiyor gibi oluyor ve boğazımda balgamsı histe oluyor hele dişimi fırçaladığım zaman ilk hamileliktede çok fenaydım ikinciyide kendim istiyerek hamile kaldım ama o pskolojiyle keşke hamile kalmasaydım dedim yani kızomda bu aylarda geçmişti ama bunda daha hayla devam ediyor

Ben sebebını soruyorum doktorlara reflü diyolar bence alakası yok ama

Ben hamile olduğumdan beri hiç saçlarım dökülmedi önceden avuç avuç gelirdi elime. Ama kaşlarım ve kirpiklerim dökülüyor

Gebelikte yüksek hormon artışından dolayı normal

Benim ilk hamileliğimde de kaşlarımda azalma incelme olmuştu bunda da olur kesin