Saça kına yakmak bebeğe zarar verir mi

Kızlar merhaba ben çok sık saç boyatmam fakat 7 ay önce düğünümde saçlarımı boyatmistim şimdi saçım çok döküldüğü için kına yakmak istiyorum ama hem boyanın hepsi akmadi üstüne yaksam saçıma yada bebeğe bir sorun olur mu boya kimyasal olup saç diplerine işlediği için zararlı olduğunu duymuştum fakat kınanın zararlı olduğunu düşünmüyorum sizce ne yapayım sorun olur mu olmaz mı

Bisey olmaz bence canm

Canım benim yengem kına yakmıştı iki abisi var ikiside esmer sonradan olan kızıl oldu bunu kınaya bagliyolar ne kadar doğru bilemicem ama bence doğumdan sonra yap hani sülalede tek kızıl o bide erkek

Ben iki gün önce yaktım kına saçıma. Daha öncesindede kınanın hiç bi sıkıntısı olmadığını okumuştum çoğu yerde. Ama İnternette rengi farklı olsun diye dünya şey katıyolar. Benim kınam Pakistan kınasıymış sadece sabahtan kalan çayla karıştırdım koyu bi renk oldu.

Kayınvalidem de görümceme hamileyken yapmış görümcem 12 yaşında güneşte kızıl duruyo saçları oda öyle kinadan diyor

Bende bugün kendi kendime diyordum kına süreyim ayaklarıma ve saçlarıma dedim hiçbir zararı olmaz kınanın hatta ayaklarına sirke bal kına karışımı sürersen toksinlerden arındırıyormuş ayağıma da böyle sürmeyi düşünüyorum açıkcası

1 Beğeni