Sabah Rutini

:cherry_blossom: Kızlar sabah rutinleriniz nelerdir ?

Benimki ;

:balloon: Kızımla uyandıktan sonra ilk işimiz yüzümüzü yıkamak, saçlarımızı taramak ve üst değişimi

:balloon:Daha sonra yatakları toplama

:balloon:Sonra çay suyu koyma

:balloon: Çay suyu ocaktayken duşakabini, klozeti ve lavaboyu yıkamak

:balloon:Cilt bakımlarımı yapmak

:balloon:Sonra balkonu silmek, temizlemek

:balloon:Sonra kahvaltı faslı

:balloon:Sonra biz balkon keyfi, kızım da TV saati

:balloon: Sonra biraz etkinlik zamanı ve günün temizliği başlar :grin:

1 Beğeni

Sabah kalkar kalkmaz işim işim 10 dk öğürmek sonra afedersiniz ama kusmak sonra el yüz yıkama sonra hazırlanıp işr gelme ve kahvaltı şeklinde benim.

1 Beğeni

Cami pencereyi acarim.
Elimi yüzümü yikarim yada abdest alirim.
Sacimi hallederim.
Ustumu giyerim
Baliklarimi yemlerim.
Kahvtimi yaparim oglanlar zaten uyanmaz bu saatte
Kendim yaparim.
Yukari kattan baslarim temizlige
Sonra asagiyi temizlerim.
Sonra hazirlanip gunluk yuruyusume gidecegim.
Bisiklet surecegim
Bahcede vakit gecirecegim.

1 Beğeni

@Glsh887 Ahh canım benim, geçecek merak etme :pray: Çalışma hayatını ben de çok özledim :heart_eyes:

@Hava Çok güzel :blush: Güne erken başlayınca insan dolu dolu zaman geçiriyor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynen bugun burda da guzel olacak

1 Beğeni

Evet gerçekten öyle ben geç uyanıyorum günümün yarısı ölüyor :joy: ama surda son aylar tadını çıkarayım diyorum :smiling_face:
Uyanıyorum hemen evi havalandiriyorum
Kahvaltımı hazırlayıp yapıyorum
Sonra biraz evi toparlıyorum.
İsim kalmadıysa oturuyorum telefonda takılıyorum bir süre :joy:
Kitap okuyorum.
Eşimin gelmesine 1.30 saat kala yemek yapmaya başlıyorum.
Eşim geliyor yemek yiyoruz , birlikte yürüyüşe çıkıyoruz.
Geri döndükten sonra da film veya dizi açıp izliyoruz.
Böyle günlük rutinimiz :smiling_face:

1 Beğeni

@İlknur Ne kadar sakin ve güzel :heart_eyes: Ahh ilk kızımdan önce benim de böyle sakindi. O bir geldi maşallah, ne sakinlik kaldı ne dinlenme :joy::joy:

1 Beğeni

Genel olarak çok sakin bir hayatım var zaten, bebeğe inşallah uyum sağlayabilirim biraz korkuyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

@NURAN ilk üç ay olur dediler 12.hafta içindryim ama bu hafta daha da arttı bulantılar günde 4 tane bulantı içmeme rağmen çok fena ya inşallah biran önce geçer.

1 Beğeni

@Glsh887 Az kalmış canım, geçer merak etme. Bünyeyle alakalı biraz da :blush:

1 Beğeni

@İlknur Sağlarsın sağlarsın :grin::joy:

1 Beğeni

Evi havalandırıyorum kızıma (balığıma) yem veriyorum sonra oğluma (kedim) birşeyler hazırlıyorum daha sonra kendi kahvaltımızı hazırlıyorum yedikten sonra aşırı uykum geliyor sofrayı kaldırıp bidaha yatıyorum çok erken kalkıyorum çünkü uyuyamıyorum

1 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Çok güzel :blush: Bazen çok erken uyanırsam ben de kahvaltıdan sonra uyuyorum :grin:

1 Beğeni

07:08 Eşim işe gitdi ve ben şimdi geçtim yatağıma.Yani güne başladım. Uyandırdım ve çay koydum.Ardından camı açarak evi havalandırdım.Daha sonra el/yüz/diş ve saç toplama.Sonra kahvaltı yapması için sofrayı hazırladım.Ardından işe evden yemek götürdüğü için(işte verilen yemekleri yemiyor) iş çantasını hazırladım.Ömer uyandı beslendi direk uyudu.Abdest alıp Namazı kılıp bende uzandım.Böyle başladık bakalım :blush:

1 Beğeni

Dolu dolu ne güzel :star_struck::star_struck::star_struck:

1 Beğeni