Sabah doguma gidiyorum cook dua edin 🙏

Dogumun Spinal anestezi olmaya karar verdim hakkima hayirlisi insallah bana bol bol dua edin bu postu goren arkadaşlar insallah hic agrim olmaz bebekte iyi olur bana dua edin hepiniz Allaha emanet olun @Nuran28 @Cansuuu @Halemirac.10 @Mrysrts @agustos-anneleri @bursa-anneleri @temmuz-anneleri @eylul-anneleri @haziran-anneleri @Moderatörler

14 Beğeni

İnşallah sen farkına varmadan bir an önce biter gider tek hissettiğin şey bebeğinin kokusu olur Allah kolaylıklar versin inşallah

4 Beğeni

Duamiz seninle bitanem

1 Beğeni

Rabbim kolay bi doğum nasip etsin size sağlıcakla kavuşun bebeğinize. Umarım her şey istediğiniz gibi olur

1 Beğeni

Amin hepimizin insallah :rose: kolay olur bel agrim olmaz insallah yazarim buraya yine deneyimlerimi :raised_back_of_hand::person_raising_hand::heart:

1 Beğeni

Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah kolay ve güzel olur umarım :pray:t2::revolving_hearts:

2 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın​:smiling_face::cherry_blossom: Rabbim yar ve yardımcın olsun :innocent::palms_up_together:t2: ilk iki günden sonra ağrın sızın yarı yarıya acalacak sen sadece bebeğine odaklan onunla ilgilendiğinde inan hiçbir acını sızını hissetmeyeceksin :innocent::innocent: her şey gönlünce olsun hayırlı doğumun olsun inşallah :pray:t3::pray:t3::white_heart::white_heart:

2 Beğeni

Sağlıkla gelsin inşallah canım :blossom: :kissing_heart: güzel bir anı olarak anlatacağın bir doğum olsun incitmesin seni :smiling_face_with_three_hearts::heart:

2 Beğeni

Rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Canım nasıl oldun doğumun gerçekleşti mi İnşallah istediğin gibi güzel bir doğum geçirmişsindir meleğini kucağına almışsındır seni çok öpüyorum kendine çok dikkat et en yakın zamanda güzel bir doğum hikayeni bekliyoruz

1 Beğeni

Su gibi geçsin doğumun inşallah lohusalı şimdiden hayırlı olsun​:heart:

1 Beğeni

@Meryem2 dualarımız seninle Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :palms_up_together:t2:güzel haberlerini bekliyoruz :two_hearts:

1 Beğeni

Yoldayiz oglen alacak nasip olursa allah razi olsun heycandan uyuyamadim elim kolumda cok halsiz :joy: heycandan heralde :grin::grin: insallah iyi gecer dua edin allaha emanet olun

3 Beğeni

Hayırlı haberlerle gel inşallah… :blue_heart:

1 Beğeni

İyim kizlar dogdu bebisim hic agrim yok suanda ama sutum yok :expressionless: ama ya takviye mama veriyorum

1 Beğeni

Allha yardımcın olsun sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin rabbim

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun bebeğinizi güle güle büyütün inşallah. Ben de çarşamba doğuma gireceğim spinal olacağım. İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırım ben de tüm hamilelerlw birlikte. Kaç saatte uyuşukluk açıldı ve yürüme ilk nasıldı?

Allah yar ve yardımcın olsun canım benim :cherry_blossom:

nasıldı doğumm rahim kasılması için serum verdiler mi size

Bana rahim kasılmaları için serum verdiler rahim kendini toplasın birde pis kan içeri atılsın diye o 3 serum bitene kadar suni sancı gibi sancı çektim çok ağrım oldu 2 3 saat ağladım ama öncesinde veya sonrasında hiç ağrım olmadı çok şükür bebişimde bende iyiyim ama tek sıkıntım sütüm azcık azcık geliyor ağız sütü ama bebem ememiyor :pensive: