Kızlar günaydın sabahları uyanınca midem nasıl baygın oluyor keşke biri hemen bana güzel bir kahvaltı hazırlayıp getirse diyorum sizin de oluyor mu böyle. Hemen pratik ne varsa yemek istiyorum beklememek için
Kesinlikle öyle gece zaten yatmadan önce bişeuler mutlaka yiyorum öbür türlü saat 4 de 5 de uyanıyorum açlıktan.dediğin gibi sabahta aynı şekilde sanki günlerdir yemek yememişim gibi aç oluyorum ve son dönemlerde daha da artıyor bu durum
Evet midem yanıyor sanki baygınlık geçireceğim . Yemekten sonra geçiyor
Vallahi kendi kendime bile olsam sofrayı her zaman detaylıca kurarım. Tek başıma kahvaltı yapmayı daha çok severim hatta
Ay ben kendime üşeniyorum yalap şalap bir şeyler koyuyorum çok yemiyorum sonra da hemen acıkıyorum
Ben de böyleyim
Bende Kahvaltı yapmak icin erken kalkiyorum o derece acıkıyorum bebisim Kahvaltı istiyor
Gece yiyip yatsamda yemeden yatsamda sabah kalktığıöda sanki günlerce yemek yememiş gibi hissediyorum
Aynii beenn esim ise gidiyor normalde ona hazirlar uykulu uykulu ben sonra yerdim simdi gözüm nasil aciliyor sanki beni aç susuz birakmislar kahvalti da istahim cok acik oluyo diger öğünler degil ama kahvalti da canavar gibi oluyorum gözüm dönüyo
Aynen bende senin gibiyim . Yemek yemeyi ara sıra bende yalnız severim.
Yalnız değilmişim demek ki
O zaman sizde marjinal kahvaltı tarifleri vardır
Ayni ben bide ben iki defa kahvaltı yapiyorum esim saat 11 de ise gidiyor cok acıkıyorum ondan dolayi ondan önce biseyler yiyorum sonra beraber yiyoruz artik bebek büyüdükçe oyle olacak bence