Merhaba kızlar bildiğiniz 8 haftalık gebeliğim var ama öyle güzel bir rüya ile uyandım ki rüyamda bir kızım oluyordu ama nasıl tombik nasıl kocagima sığmıyordu bu sefer kız mi olur sizce
En güzeli olsun Allah gönlüne göre versin Bende bu haftalarda rüyada tombiş bi oğlan görmüştüm ama kızım olucak
bende kız gormustum ama oglum oluyor
Sağlıkla büyüsün inşallah çok güzel bir rüya
Tersi çıkar genelde benimde ilkimde erkek gördüm kızım oldu şimdi de mavı kundak falan gördüm ama kız a benzetti doktor bende hep tersi sanırım
Ben kız görmüştüm 3 rüyada da aynı çocuğu görmüştüm hemde. Ama oğlum oldu ikinciside erkek
Benim ilk cocugum erkek rabbim ilk başta sağlıklı versinde kız görünce bende sevindim
Çok güzel bir his ile uyanıyor insan yaa bende hamile kalmadan önceki aylarda ikiz erkek bebek görmüştüm tombik tombiklerdi. Hamile kaldığımda kız çocuğu görmüştüm ama o kadar güzeldi ki sonuç; erkek bebem geliyor
Bende hamileliğimde hep erkek gördüm ama ikinci kızım olcak inşallah demekki tersi cikiyo:)
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
İnanırmısınız bilmem ama kırmızı meyve görmek kız bebektir bende kırmızı meyve görüyorum iki 3 defadır
Kızlar raabbim Herkesin gönlüne göre versin. Rüyamda kızıma Lina ismini veriyordum bir tanıdığımız da bu ne biçim isim hemeb degsitir diyordu bana şimdi aklıma geldi
Rüyan çok güzelmiş Bilemedim ki Belki de tersi olur Belki de rüyandaki olur inşallah gonludeki olur amin
Bende 16 haftalik hanileyim hep kiz goruyordum ruyamda hata dogum yapiyordum bir keresinde cok guzel mavi gozli ben ona damla ismini veriyordum ama erjek olacak gecen hafta ogrendim cinsiyeti hayirlisi
Bende erkek görmüştüm , oğlum olucak.
Ay ben de sanırım çok fazla kız istediğim için
Bende hep erkek gördüm heralde çok istediğim için ikinci kızım geliyor:)
Galiba bende kız istiyrm ondan ilk çocuğumda hep erkek gördüm ismine kadar rabbim nasip etti bu seferde nasip olur inşallah hepimize çocuğu olmayanlara da rabbim tez zamanda anne olmayı nasip eder
Genelde anneler hisseder veya rüyalarında görürler derler hamile olduğumu öğrendiğim gece bende bebek gördüm beyaz kundağa sarmışlardi ne erkek ne kız ama çok güzel bı bebekti simsiyah saçları simsiyah gözleri bembeyaz teni vardı
Ya cokk güzel rabbim size de sağlıkla elinize versin