Rüyası bile güzel ❤️

Merhaba kızlar bildiğiniz 8 haftalık gebeliğim var ama öyle güzel bir rüya ile uyandım ki rüyamda bir kızım oluyordu ama nasıl tombik nasıl kocagima sığmıyordu bu sefer kız mi olur sizce :pray:

4 Beğeni

En güzeli olsun Allah gönlüne göre versin :heart_eyes::heart_eyes: Bende bu haftalarda rüyada tombiş bi oğlan görmüştüm ama kızım olucak :sparkles::heart_eyes:

1 Beğeni

bende kız gormustum ama oglum oluyor​:joy:

1 Beğeni

Sağlıkla büyüsün inşallah çok güzel bir rüya :heartbeat::blue_heart:

Tersi çıkar genelde benimde ilkimde erkek gördüm kızım oldu şimdi de mavı kundak falan gördüm ama kız a benzetti doktor bende hep tersi sanırım :grinning:

1 Beğeni

Ben kız görmüştüm 3 rüyada da aynı çocuğu görmüştüm hemde. Ama oğlum oldu ikinciside erkek

1 Beğeni

Benim ilk cocugum erkek rabbim ilk başta sağlıklı versinde kız görünce bende sevindim

1 Beğeni

Çok güzel bir his ile uyanıyor insan yaa :face_holding_back_tears: bende hamile kalmadan önceki aylarda ikiz erkek bebek görmüştüm tombik tombiklerdi. Hamile kaldığımda kız çocuğu görmüştüm ama o kadar güzeldi ki :heart: sonuç; erkek bebem geliyor :grin:

Bende hamileliğimde hep erkek gördüm ama ikinci kızım olcak inşallah demekki tersi cikiyo:)

1 Beğeni

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım :palms_up_together:t2::two_hearts:

İnanırmısınız bilmem ama kırmızı meyve görmek kız bebektir bende kırmızı meyve görüyorum iki 3 defadır :smiling_face_with_three_hearts::smiley:

1 Beğeni

Kızlar raabbim Herkesin gönlüne göre versin. Rüyamda kızıma Lina ismini veriyordum bir tanıdığımız da bu ne biçim isim hemeb degsitir diyordu bana şimdi aklıma geldi

1 Beğeni

Rüyan çok güzelmiş Bilemedim ki Belki de tersi olur Belki de rüyandaki olur :slightly_smiling_face:inşallah gonludeki olur amin :hugs:

2 Beğeni

Bende 16 haftalik hanileyim hep kiz goruyordum ruyamda hata dogum yapiyordum bir keresinde cok guzel mavi gozli ben ona damla ismini veriyordum ama erjek olacak gecen hafta ogrendim cinsiyeti hayirlisi

2 Beğeni

Bende erkek görmüştüm , oğlum olucak.

Ay ben de :smile: sanırım çok fazla kız istediğim için

Bende hep erkek gördüm heralde çok istediğim için ikinci kızım geliyor:)

Galiba bende kız istiyrm ondan ilk çocuğumda hep erkek gördüm ismine kadar rabbim nasip etti bu seferde nasip olur inşallah hepimize çocuğu olmayanlara da rabbim tez zamanda anne olmayı nasip eder

Genelde anneler hisseder veya rüyalarında görürler derler hamile olduğumu öğrendiğim gece bende bebek gördüm beyaz kundağa sarmışlardi ne erkek ne kız ama çok güzel bı bebekti simsiyah saçları simsiyah gözleri bembeyaz teni vardı :face_holding_back_tears:

Ya cokk güzel rabbim size de sağlıkla elinize versin