Kizlar merhaba daha 4 haftalik hamileyim hic cinsiyet psikolojisine girmedim açıkcası saglikli olsun da fark etmez diyorum kendi kendime ama 2 gundur ust uste rüyamda sarısın mavi gozlu beyaz tenli cok guzel bir kiz bebek göruyorum kucagimda sizce anlami nedir
Ben ilk defe erkek görmüştüm çok güzeldi , ama rüyadr deip üstünde çok durmadım. Sonra herkes kızın olucak derdi umudumu kesmiştim kız bekıiyordum)) sonra oğlum olucağnı öyrendik belki de sizde de doğru çkar rüyanız
Ya evet hamileyken hangi cinsiyette bebek.gorursen ruyanda oyle.oluyormus diyolar ama bilmiyorum
Çok değişik gelecek ama hamile olduğumu öğrenmeden önce ben rüyamda görümcemin eltisinin kızını gördüm oturmuş oyun oynuyorduk o kadar çok oyuncak vardı ki yerde hangisini oynayacağımızı şaşırıyorduk ve görümcem eltisinin kızı ile telefonda konuşurken anlattı Zeynep ablan seni görmüş rüyasında diye kız dedi ki bebeği olacak o yüzden beni gördü Biz tabi inşallah falan diyoruz tabii 1 hafta geçti geçmedi öğrendim hamile olduğumu
Bide şu anki işimden önce bayan kuaföründe çalışırken otobüs bekliyorum durakta bir başım döndü zorla geri dönüp iş yerime gittim o sıra eşimi aradım eşimde işteydi iş yerinden izin alırken patronu demiş hadi Baba oluyorsun haa Bu şekilde oldu ikimizde de
Bende cinsiyetini öğrenmeden önce iki defa rüyamda kız bebek gördüm sonrasında kızım olacağını öğrendim
Hormonlardan dolayı oluyor onlar
Aaa demeki bu bi nevi dogru cikiyor ben hamile olmdan oncede kiz bebek görmüştüm kucağımda senin ismin sare olsun diye 3 defa tekrarladim ve o gune kadar o ismi hic duymamıştım 4 haftalik hamileyim su an ama olurda kizim olursa sare katacagim ismini inşallah
Bende çok kız gördüm seviyordum oynuyordum sorna erkek oldu … rüyanın anlami sadece positiv o kadarını hatırlıyorum yani bereket felan demek