Rüyamda hep kız bebek görüyorum, anlamı nedir?

Kizlar merhaba daha 4 haftalik hamileyim hic cinsiyet psikolojisine girmedim açıkcası saglikli olsun da fark etmez diyorum kendi kendime ama 2 gundur ust uste rüyamda sarısın mavi gozlu beyaz tenli cok guzel bir kiz bebek göruyorum kucagimda sizce anlami nedir

2 Beğeni

Ben ilk defe erkek görmüştüm çok güzeldi , ama rüyadr deip üstünde çok durmadım. Sonra herkes kızın olucak derdi umudumu kesmiştim kız bekıiyordum)) sonra oğlum olucağnı öyrendik​:heart_eyes: belki de sizde de doğru çkar rüyanız​:blush:

1 Beğeni

Ya evet hamileyken hangi cinsiyette bebek.gorursen ruyanda oyle.oluyormus diyolar ama bilmiyorum

2 Beğeni

Çok değişik gelecek ama hamile olduğumu öğrenmeden önce ben rüyamda görümcemin eltisinin kızını gördüm oturmuş oyun oynuyorduk o kadar çok oyuncak vardı ki yerde hangisini oynayacağımızı şaşırıyorduk ve görümcem eltisinin kızı ile telefonda konuşurken anlattı Zeynep ablan seni görmüş rüyasında diye kız dedi ki bebeği olacak o yüzden beni gördü :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: Biz tabi inşallah falan diyoruz tabii 1 hafta geçti geçmedi öğrendim hamile olduğumu :pregnant_woman::see_no_evil:

Bide şu anki işimden önce bayan kuaföründe çalışırken otobüs bekliyorum durakta bir başım döndü zorla geri dönüp iş yerime gittim o sıra eşimi aradım eşimde işteydi iş yerinden izin alırken patronu demiş hadi Baba oluyorsun haa :rofl::rofl::rofl: Bu şekilde oldu ikimizde de :see_no_evil:

2 Beğeni

Bende cinsiyetini öğrenmeden önce iki defa rüyamda kız bebek gördüm sonrasında kızım olacağını öğrendim :blossom::smiling_face:

2 Beğeni

Hormonlardan dolayı oluyor onlar

2 Beğeni

Aaa demeki bu bi nevi dogru cikiyor ben hamile olmdan oncede kiz bebek görmüştüm kucağımda senin ismin sare olsun diye 3 defa tekrarladim ve o gune kadar o ismi hic duymamıştım 4 haftalik hamileyim su an ama olurda kizim olursa sare katacagim ismini inşallah

2 Beğeni

Bende çok kız gördüm seviyordum oynuyordum sorna erkek oldu … rüyanın anlami sadece positiv o kadarını hatırlıyorum yani bereket felan demek