Rüyada kız bebek görmek

8 haftalık gebeyim rüyamda çok tatlı bi kız bebek gördüm Anlamına bakınca erkek bebeğimin olacağını belirtti

1 Beğeni

Bu tür şeylere inanmıyorum ama bende rüyamda 2 defa erkek bebek görmüştüm emziriyordum seviyordum falan kızım olacak inşallah :sweat_smile:

1 Beğeni

Olabilir canım bende kız çocuğu görmüştüm şimdi kızımın gelmesini bekliyorum az kaldı

1 Beğeni

Ben rüyamda 2 defa kız bebek gördüm, bütün belirtiler erkekti ama kız çıktı…Hiç belli olmaz yani inşallah gönlünüzden geçen hayırlısıyla olur

1 Beğeni

Bende 2 defa kiz gordum amaa erkek bebegim oldu

2 Beğeni

Hemen tezimi çürüt zaten hemen, benim yazdığım yazının altına oldu mu şimdi :smiley::stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Bwnimkide keske kiz olsaydı 2 oglum vardi kiz istiyordum :rofl:

1 Beğeni

:smiley:işte seninki bir temenniymis rüya değilmiş :smiley::smiley::smiley: kızla ilgili halüsinasyon görmüşsün, iki erkekten sonra bu tarz halüsinasyonlar normal :smiley:

1 Beğeni

Oda olabilir vala

1 Beğeni

Bende ruyamda erkek gordum kızım olcak

1 Beğeni

Bende rüyamda erkek bebek gördüm emziriyordum kızım olacak yeni kesinleşti 23+5 olduk bugün

1 Beğeni

Bende kız bebek görmüştüm yeni hamıleyken, sonra cınsıyetı bellı oldu kız :two_hearts:hatta eşimde görmüştü rüyasında

1 Beğeni

Bende hep erkek bebek görüyordum eşim bir kere kız bebek gördü hayırlısıyla kızımız olacak

1 Beğeni