Rüyada erkek bebek

Akrabalarımdan ve bir arkadaşım rüyalarında erkek bebeğimin olduğunu görmüşler , ama hamile olduğumu bilmiyorlar böyle bir durum yaşayan var mı

4 Beğeni

Bende yaşamıştım evet yengem ve kız kardeşim görmüş. Kız kardeşim erkek görmüştü ismini falanda diyordu :smiley: :slight_smile:

1 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :heart::rose: hiç böyle bir şey yaşamadım şahsen

2 Beğeni

Tersi mi çıktı yoksa doğru mu

1 Beğeni

Üzerinden 1ay geçmeden doğru çıkmıştı ama şuan gebeliğim sonlandı :slight_smile:

Aramıza hoşgeldin :tada: @Babyelmas Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Ben yaşamadım hiç :blush:

Valla arkadaşlarım değil ama ben rüyamda 2 kere kız bebek gördüm 7+5 günlük hamileyim :smiling_face_with_three_hearts: bakalım doğru çıkıcakmı

1 Beğeni

Benimde abim ve annem görmüştü rüyasında daha söylememiştim onlara hamile olduğumu, abim direk bana sormuştu hamilemisin biraz göbeğin çıkmış rüyamda da gördüm diye o zaman ben bile bilmiyordum hamile olduğumu​:face_with_hand_over_mouth: bende yok kilo aldım demiştim,sonradan öğrendim ki hamileymişim annemde olandan haberi yok tabi hamileliğimin 8.haftası falandı beni aradı kızım senin peşinden bi erkek çocuğu geliyodu annne diyerek hamile olabilir misin diye sormuştu :face_with_hand_over_mouth: bazı insanların kalp gözü açık sanırım içlerine doğuyor :blush::blush: