Rüya görmek

Arkadaşlar 39. Haftaya girdim bu sıralar sürekli her gün rüyalar görüyorum ve gerçek gibi rüyalar bazen korkarak uyanıyorum niye böyle oluyor ki yaşayan var mı

Gördüğün rüyaların içerikleri de önemli doğumla ilgili falansa bilinç altında doğum yattığından kaynaklıdır bu sıralar stres seviyen normalden biraz daha yüksek olduğu için seni korkutacak şeyler görmen de çok normal ben mesela 34. Haftadayim şuan bile sürekli doğum falan yapıyorum birseylerim eksik kalmış yetişememişim gibi gibi hep değişik rüyalar görüyorum

16 haftalık hamileyim ne tetikliyor bilmiyorum. Belki yediğim ağır bi yemek belki gün içinde yaşadığım stres bazı geceler o kadar kötü rüyalar görüyorum ki anlatamam. Uzun zaman tekrarlayınca kendimi bünyem değişti ruh halim değişti sebebi bu olabilir diye düşünüyorum kendimi de böyle rahatlatıyorum.

Gebelik hormanla stres vücudumuz adapte olmaya çabalıyor doğum lohusalık bebeğe yetebilecekmiyim kaygısı endişeleri derken ister istemez bu kaygılarımız kafaya taktıgımız şeyler bize rüya da korkular olarak geri dönüyor fazla kafaya takma gördüğün rüyalara da takılma hayırlara çıkar de geç peygamber efendimizin dediği gibi bi kimse kötü bi rüya gördüğün de sol tarafına 3 kez tükürsün ve gördüğü rüyayı kimseye anlatmasın