Kızlar 9 haftalık gebeyim az önce fark ettim ellerim kınalanmış rüyamda düğün cenaze karman çorman bişeyler gördüm bebeğime bişey olmaz değil mi
İçini ferah tut Allah büyük bişey olmaz Allah in izniyle kötü rüya ise kimseye anlatma neye yorarsan o olur
Amin inşallah Allah razı olsun kardeşim
Rüyada mı gördün kınayı yoksa elinde şuan var mı
Az önce fark ettim parmaklarmın kenarlarında hafif turuncu gibi
Guruba gelmek ister misin oradan konuşuruz
Evet çok isterim
Cümlemizden kardeşim
Sohbeti devre dışı bırakmışsın onu Aktif hale getirmen gerek
Nasıl açıcam
Valla bi bilgim yok ama admin yardımcı olur nasıl devre dışı bıraktın kız
Merhabalar içinizi ferah tutun ellerin kınalanma olayı bilimsel olarak mantar gibi hastalıklardan olan birşeydir ya da havuç domates gibi şeylerden doğrandığı için elinizin reaksiyon gösterdiği durumdur bilimsel olarak googledanda okuyabilirsiniz bazı hurafe bilgilerde mevcut tabi ama siz yinede böyle şeyleri kafanızda kurmayın kötü düşünmeyin 2 güne geçiyor
Yeni evlendiğimde bana da bir kaç kez oldu bu hatta fotoğrafı var koyarım aşağı ben böyle şeylerden çok korkmam ama bir kaç kişiye sorduğumda hormonların değişiyor diye demişlerdi çok üstünde durmadım ben dediğim gibi eğer hormonsal bir şeyse hamileyken de olabilir belki kendi kendine geçmişti artık olmuyor zaten
Bende görüyordum ama genelikle ben kan görüyordum hatta bazen bana zarar vermeye çalışırlardı ve sürekli rüyamda eşim beni korurdu hocanın yanına gittim bana görünmeyen varlıklar için muska yaptı ve yattığımda onunla birlikte yatıyorum taktığımda rüya falan görmüyorum ama takmadığım gecede mutlaka tekrar görüyorum
Benim ki sizinki kadar belirgin değil sadece bi kaç baş parmağım öyleydi ama hemen geçti
Allah kötü şeylerden korusun
Aminn inşallah