Kızlar gece bir rüya gördüm okul bahçesindeyim cocuklarim eşim ve ben ağaçların çıkan rüzgardan bir anda gövdesinden yıkıldığını gördüm rüya yorumlarina bakayım dedim her site bişe yazmış iyiye hayra yoran da var kötüye yoran da var 36 haftalık hamileyim korktum acikcasi böyle rüyalar gören var mı aranizda ben hala etkisinden çıkamadım.
Bilinçaltıyla alakalı biraz korkma. Ben de 34 haftalığum rüyamda tüm dişlerim dökülüyordu avucuma geliyordu.
1 Beğeni
Hayr olsun inşallah bı kötü rüya goruldugunde hayır yap yani sadaka ver çıkmasın canım
1 Beğeni
Kızlar rüyalar msj niteliğindedir ve kötü rüya görürseniz hayır yapın yani sadaka çünkü hayır belayı defeder rüyayı durdurur
1 Beğeni
Rüyanın genelde ilk yorumu çıkarmış diyolar yani araştırırken ilk okudugunuz yorumlar sizin rüyayı tarif ediyor diğerlerine bakıp kafa karistirmayin boş yere …iyi rüya Allahtan kötü rüya seytandanmis sizi korkutmak istiyordur şuan dua kapılarımız açık siz bol bol okuyup ufleyin kendinize
1 Beğeni
İlk güzel şeyler okudum sonra baktıkça kötü yorumlar okumaya başladım korku sardı içimi hayra çıkar inşallah
1 Beğeni