19 haftalık hamileyim a dostlar hamilelgimin ilk bi kaç haftası hariç kalpsiz ruhsuz duygusuz biri oldum çıktım yahu insanın hiç mi bir şeye gözü dolmaz (normalde öte git desen ağlarım) neyse sikayetçide değildim bu durumdan sonuçta gebelikte ne kadar stres o kadar sıkıntı kafasindaydim ama bu son iki gündür içim acayip daralıyor sanırsın bunalıma girdim aglayasim geliyor sanki kötü bir şey olacakmış gibi içim içime sığmıyor ne yapsam bilmiyorum
1 Beğeni
Benimde öyle ülke gündeminden etkileniyoruz bence günlerce etkisinden çıkamıyorum ben belki bencilce gelicek ama haber izlememeye çalışıyorum
2 Beğeni
Eve tıkılıp otursam yalnız kalsam bende öyle oluyorum sizde yalnız kalmamaya çalışın bence
1 Beğeni
Off evet bak doğru diyosun bir haftadır narin sıla derken kafam hep dağınıktı özellikle son iki gündür de sıla ua çok kafa taktım ondanda olabilir beliki doğru diyorsunuz
Yürüyüş yapıyorum aslında sürekli gün içinde bı kaç kez dışarı cikiyorum ama hiç bir etkisi olmuyor boşlukta gibi hissediyorum inşallah geçici bir durumdur
Evet bende öyle hormonlarla birlikte daha çok etkileniyoruz bilinç altımızda kalıyor ister istemez