Kizlar yaptiracagim bebegim 3.5 olacak kasim 4 te nasip olursa yaptir dedi uz. Doktor yaptiraniniz varmi valaa 2 bin lira verip aldim yan etkileri zararlari varmi @bursa-anneleri @agustos-anneleri @admin
Yokmu bilgisi olannn
Yan etkisi yok canım önemli olan kusmadan yutması bende yaptırcam
Ya kusarsa
ben yaptirdim 3 aylikken 1.dozunu bu ay 3 gun sonra 2.dozu var 5 ayligiz mutlaka yaptirin hicbir yan etkisi yok cok faydasini gorursunuz bu asi bittikten sonra menenjitide yaptirin mutlaka
@zeynep6406 yinemi alacagim ilac bir kurtu aldim
Menenjitindemi ayri satiliyor
Yaptırdım aşıyla ilgili bir bilgim ypk ilkine 1700 ikinciye 1900 ödedim. Şimdi menenjit olucakmış. Dr yaptırın dwdi yaptırdım bi yan etkisi olmadı şükür
siz 1 kutu alip evdemi bekletiyorsunuz rotai eczaneden aldiginizda 15 dkicersinde bebege yapilmasi gerekiyor yani eczaneden alip direk saglik ocagina gitmeniz gerekiyor alip evde bekletiyorsaniz olmaz bu arada evet 2.kutuyuda alacaksiniz rota aşısı 2 dizdan yapiliyor
evet oda ayri özel aşı ve cok önemli menenjitte 3 doz
Ben 2 şer doz a ve b grubu olandan yaptırmıştım büyük kızıma
2 ay sonra tekrar alıp yaptırıcan canım çocuk doktoru kime gidiyon? Ben şehir hastanesinde Bi doktor buldum iyi güler yüzlü o bana özel aşıların çizelgesini hazırladı takibini sen yapıcak sın özel aşılarda zamanı geçmemesi gerekiyor
Ben gursuda buldum bi doj. İyi sukur uzman doktr
Yaptırdım canım 2 dozunuda birinciyi 3. Ayda diğerini 5. Ayda yan etkisi yok karnı tam tok olmayacak örneğin 120 cc mama yiyen bi bebek 60 cc yediriceksin yedikten yarım saat 45 dk sonra gitmen lazım kusmaması için