Rota virüs aşısı

Merhaba rota aşısı ilk doz nasıl hangi Ayda yapılmalı 2. Ay aşısı yaklaştı verem ve karma aşıları Rota aşısı ılk doz ne zaman başlanmalı

15 haftalık olana kadar ilk dozu yaptırmanız gerekir

1 Beğeni

Genelde 3 ve 5. Ay diye önerirler.Ben de 3. Ay kontrolünde 12. Haftasında yani ilk dozu yaptırdım 2. Dozu 5. Ayda yani bu ay yaptıracagim.

Dikkat etmem gereken bir durum var mı eidvdn takın diyorlar bulaşıcı vs birde yan etkileri sizde ne oldu

Canım bu soruları mucize bebek uygulamasını indirip sorarsan daha fazla cevap alırsın, buradakilerin %80 i hamile zaten, ayrıca bu tarz soruları çocuk doktoruna ve sağlık ocağına ebeye sorsan daha güzel cevaplar verir

Onlara sordum doktorum 2. Ay aşısından 1 ay sonra yaptır dedi diğer anneler nasıl yapmış merak ettim sadece

Alt değişimi sırasında bol su ile eller yikanmali, bebeğin bezi evde bulundurulmamali, poşetin ağzı kapalı bir şekilde balkon varsa orada durabilir…Kızım ağır atlatti, normalde bende post açtım yan etkisi hakkında hatta…Yarım kilo verdik, 1 hafta ishal oldu.Perşembe günü alerji bölümüne gideceğiz bakalım neden öyle oldu doktora soracağız.1 gece de hastanede yattık çünkü…Normalde yan etkisi yok diye söylenmişti ishal dışında.Her bebek farklı sonuç olarak ama genel olarakta bebeklerde yan etki gorulmedigini biliyorum.