Arkadaşlar gebelikle alakası yok ama, robot süpürge alcm olumsuz yorumlar yapılıyor ama ben ev süpürmekte çok zorlanıyorum, kaslarımda da sıkıntı var e malum hamileyim de. Alcm yani mecburi ama tabi sizler kullanıyor musunuz, memnun musunuz, hangisini alayım fikirlerinize ihtiyacim var
Mi s10t kullanıyorım ben memnunun çekim gücü çok iyi. Ben alalı 1 yıl kadar olmuştur, bu swktör cep telefonu gibi oldu yenileride çıkmıştır
Tefal kullaniyorum ben de, çok memnunum
360 s 10 kullanıyorum aklımdaki roborocktu ama o koltuklarima yüksek kaldığı ve 360 ta ona muadil gösterildiği için aldım ve çok memnunum
Annemde tefal var memnun ama son zamanlarda yerde biraz bıraktığını söyledi. Hazne doluluğundan da olabilir tam bilemiyorum kendim kullanmadığım için. 2 yıl oldu alalı.
Teyzemde de dreame bot10d var. 1 kez durduk yere çalışmadı, garantiye gitti geldi düzeldi. Çok memnun olduğunu söylüyor hep. Onunda 2 yıl olmuştur yaklaşık. Çalışmaması da uzun süre çalıştırmayınca biraz afallıyor, günlük 1 oda bile olsa çalışması lazım dedi istasyonlu ve uygun fiyat olarak bu markaya bende bakıyorum
Roborock Q8 için de yorumlar güzel gibi bende almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum. S7 olan bir arkadaşım memnun değil
Çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razi olsun tavsiyeleriniz icin. Sevgili Admin’in de söylediği gibi cep telefonu gibi yenileri çıkıyor insan bilemiyor vallahi ama iste hem fiyati 15 i aşmamali hem de iyi olmali, sanirim cok sey istiyorum ben de
Roborock q7 max benimki de. Ben gayet memnunum robot sil süpür gunluk temizlik görevini yapıyor derin temizlik zaten beklenmemeli bu aletlerde
Keşke derin temizlik yapabilen robotlar da icat edilse kadınların bu sıkıntısı da ortadan kalksa kendin vakit ayirsa cocuklarina, kariyerine vakit ayirsa ah ah