Robot süpürge:)

Arkadaşlar gebelikle alakası yok ama, robot süpürge alcm olumsuz yorumlar yapılıyor ama ben ev süpürmekte çok zorlanıyorum, kaslarımda da sıkıntı var e malum hamileyim de. Alcm yani mecburi ama tabi sizler kullanıyor musunuz, memnun musunuz, hangisini alayım fikirlerinize ihtiyacim var

Mi s10t kullanıyorım ben memnunun çekim gücü çok iyi. Ben alalı 1 yıl kadar olmuştur, bu swktör cep telefonu gibi oldu yenileride çıkmıştır :smiling_face:

1 Beğeni

Tefal kullaniyorum ben de, çok memnunum

1 Beğeni

360 s 10 kullanıyorum aklımdaki roborocktu ama o koltuklarima yüksek kaldığı ve 360 ta ona muadil gösterildiği için aldım ve çok memnunum

1 Beğeni

Annemde tefal var memnun ama son zamanlarda yerde biraz bıraktığını söyledi. Hazne doluluğundan da olabilir tam bilemiyorum kendim kullanmadığım için. 2 yıl oldu alalı.

Teyzemde de dreame bot10d var. 1 kez durduk yere çalışmadı, garantiye gitti geldi düzeldi. Çok memnun olduğunu söylüyor hep. Onunda 2 yıl olmuştur yaklaşık. Çalışmaması da uzun süre çalıştırmayınca biraz afallıyor, günlük 1 oda bile olsa çalışması lazım dedi :woman_shrugging:t2: istasyonlu ve uygun fiyat olarak bu markaya bende bakıyorum

1 Beğeni

Roborock Q8 için de yorumlar güzel gibi bende almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum. S7 olan bir arkadaşım memnun değil

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razi olsun tavsiyeleriniz icin. Sevgili Admin’in de söylediği gibi cep telefonu gibi yenileri çıkıyor insan bilemiyor vallahi :grinning: ama iste hem fiyati 15 i aşmamali hem de iyi olmali, sanirim cok sey istiyorum ben de :grinning:

Roborock q7 max benimki de. Ben gayet memnunum robot sil süpür gunluk temizlik görevini yapıyor derin temizlik zaten beklenmemeli bu aletlerde​:blush:

1 Beğeni

Keşke derin temizlik yapabilen robotlar da icat edilse kadınların bu sıkıntısı da ortadan kalksa kendin vakit ayirsa cocuklarina, kariyerine vakit ayirsa ah ah :smile::smile:

1 Beğeni