Robot süpürge önerisi?

Merhaba güzel kadınlar, robot süpürge almayı düşünüyoruz evimizde bir de patili dostumuz var ve bebiş de gelmek üzere işimi kolaylaştırmak için düşünüyoruz. Sizin kullanıp memnun kaldınız marka var mı?

2 Beğeni

Robot degil de dyson öneririm benim saçlarım aşırı gür ve uzun evcil hayvandan beter oluyor evin hali dyson bu konu da iyi gerçekten saçları kılları çok iyi topluyor o yokken elimde hergün bezle heryeri tek tek siliyordum baş edemiyordum robot hiç kullanmadim

2 Beğeni

Hımm olabilir ona da bir bakayım

2 Beğeni

Benim robot süpürgem MI mop 2 pro bizimde patili dostumuz var evde. 2 güne bir çalışıyo günlük tozu kılı topluyo yeterli yani ben memnunum

2 Beğeni

Dyson dugmesine basik tutuyosun ama galiba

1 Beğeni

Modeline iyi dikkat et

2 Beğeni

O sarjı bitmesin diye serisine göre degişen bişey dugmeli de var tetik hassas zaten yormuyor basma gibi sert degil seri seri istediginizi secebilrisiniz tüy de gerçekten iyi yün gibi tozları bile topluyor

1 Beğeni

Dyson alırken deneyip magazadan icinize sincek sekilde almanizi öneririm deneyin hepsini gebelikte rahatlıkla kullanıyorum heryere giriyor ve hafif agir degil

1 Beğeni

Dyson yada miele alacaktik miele de karar verdik Sonunda

Sunu aldik

1 Beğeni

Özellikle pati dostumuz olduğu için iyi bir şey ama bir yandan uygun olsun dşyorum ikisini bir bulmak zormuş :smile: bakaykm dediğiniz modele

1 Beğeni

Doğru diyorsunuz deneyip almak daha iyi

1 Beğeni

Bu markaya da bi bakayım

Temizligi kolay mi dyson bakım istiyor aparatlarının bazıları silmek bazilari yikamak istiyor 2 hafta tabi ben günlük kullanıyorum yigenim gelio eve çocuk olunca baya ev pisleniyor o markanin nasıl

1 Beğeni

Xiaomi öneriliyor genelde

2 Beğeni

Güzel günlerde kullanın :heart:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: çok pahalılar ya insanın görünce morali bozuluyor

1 Beğeni

Ben de yenı aldım . Roborock s8 pro ultra cok cok ıyı bıraz pahallı ama uzanıp keyfıme bakıyorum dıyebılırım. Kendı yıkıyor , suyunu haftada bı deıstırmek lazım okadar. Butcenızı aşıyorsa da roborockun s7 sıde guzel .

3 Beğeni

Roborock Q7 gayet kullanışlı ve çekim gücü yüksek

2 Beğeni

İyi akşamlar aramıza hoşgeldin canım @Kader91

1 Beğeni

Bi bakayım fiyat ve özelliklerine teşekkür ederimn​:smiling_face:

Bu arada aramıza hoşgeldin :smiling_face:

1 Beğeni