Risk almak istemiyorum

Kızlar 37+6 gün olduk kasilmalrm ccok fazla bildgnz yere yapstm otramiorm lavbya otramiorm karın bel ağrım çok fazla ayın 3 de sezryan günüm normlde bugün afedersiniz sümüksü kaygan ve uzayan akntm çok fazla ilk defa böyle goriyorm suyum mu acaba rengide beyaz risk almak istmiorm çok korkuorm doktorumla gorusmeli mym yoksa doğum gününü beklesem mi

Nişan gelmiş olabilir ve bu denli kasilma ve agri varsa ihmal etmeyin hemen gidin sancilariniz baslamis olabilir 3. Gebeligim ve normal dogum yaptim bahsettikleriniz dogum belirtisi. Risk almayin

Yarın gdiecem devlet hastanesi malesef umursamıyor eve gönderiyor ama çok tedrginm hiç mi kasılmalar durmaz sertleşme hicmi geçmez ay sancısı ara ara olsn bildgm sancı cekiorm

Şimdi gidin en azından bir ebe veya nöbetçi kadın doğum görsün. Riske atmayın derim.

Acilma olur simdi gidin ihmal etmeyin

Geldim hastndeym sira bekliorum.doktrumla görüşeceğim

Nasıl oldunuz dogum mu baslamıs ?

Bizede bilgi verin ne durumdasınız

Amnyon testi yapıldı amniyon suyu deglms ama ebe çok yoğun bir akntin var doktora belirt dedi nts baglandm bir kere bebeğin hareketleri cikmdi doktor çikolata biseyler ye yine gir dedi ikinci norml çıktı ama akşam ondan beri yine sancılar maf oluyorm agrilarm peki neden onu blmiorm kasik bel ve karın yalnzca tabi sol taraf sanki sağ bana ait degilmste akşamdan ölüp ölüp diriloyorm

Yani persembe kadr doktor GT sezryan gününü bekle diyor sancilarm nie onu blmiorm kabızlık yok doğum degl ne peki

Allah yardımcın olsun en çok korktuğum şeyler inşallah bişey olmaz bende 35 haftalığım ve ters bebek ama ara ara benimde sancılarım başladı ödüm kopuyor ilk gebeliğim bide başıma neler gelecek bilmiyorum… inşallah gününe kadar sağlıkla ulaşır bebeğini kucağına alırsınız