Rica etsem bakar mısınız 🙏

Herkese merhaba ben iki yıldır evliyim iki yıldan beri çocuk düşünmüyoruz. Doğal yol ile olmadığı için tüp bebek tedavi gördüm Erhenliğimden beri ilaçla adet görüyordum ve Ünsilin direncim vardı mart ayında embriyo transferi oldum 12 gün sonra beta hcg pozitif çıktı fakat kimyasal gebelik ile sonlandı bir ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım geçen ay doktor kontrolüne gittiğimde doktorum doğum kontrol hapını bırak ve korunmasız birliktelik yaşa dedi bir aydır ilaç kullanmıyorum en son adetim 1 Mayıs 4-5 gün sürdü fakat çok az az oldum.

4 gündür gebelik testi yapıyorum ilk testim silik çıktı aynı gün içinde bir daha yaptım o da silik çıktı baya silikti gece kan vermeye gittim beta hcg 0,50 çıktı negatif iki gün sonra tekrar test yine silik bir daha yaptım bir şey yok silik bile yok en son bugün yaptım hem kaset test bende erken test kaset testim ilk idrarı algıladığında ikinci çizgi pes pembe belirdi ama iki dakika sonra gölgelendin rengi açıldı erken testimde öyle göreselleti yükliycem rica etsem bakar mısınız iş

Merhaba canım kasette sanki yok gibi ama pembe testte silik çizgi görebiliyorum. Kaç gün dpo?

Bugün adet gecikmemin 4 günü ama zaten ben normalde ilaçla oluyordum adet bi mayıs ayında doktor bıraktırdı doğal yolla dene diye içmedim

Aslında kaset testte daha netti daha doğrusu erken ile kaset test aynıydı çizgisi

Anladım canım bence yarın sabah ilk idrarınla tekrardan test yap o zaman daha iyi belli olur inşallah vardır :folded_hands:t4:

İnşallah :folded_hands: :cherry_blossom: