Hanımlar merhaba renkli ultrason ücretleri ne kadar bilginiz var mı, devlet hastanesi de bugün sordum anca doğuma 1 ay kalaya randevu veririm diyor o saatten sonra yaptırmanın Bi anlamı da yok
ben ozelde perinatolojiye gittim 3 bin tl
Ben 2 bin tl vericem cumartesi gunu ozelde perinatologa
Bu renkli ultrason nedir hiç duymadim
4 boyutlu ultrason oluyor, bebeğin iç organlarını kontrol ediyorlar ayrıntılı bir şekilde Bi yarım saat sürüyor
Ben devlette yaptırdım hiç renkli görmedim. Orda da siyah beyazdı ekran
3 lu tarama dan sonra dr un onerdigi ayrıntılı ultrason oluyor o zaman
Samsun da Fakültesi hastanesinde su aj 1650 tl arkadasim yeni yaptırdı. Devlette normal devlet hastanesinde ücretsiz diye biliyorum ama fakülte hastanesinde değişiyor durum. Daha doğrusu burada böyle
Bende fakülte hastanesine gidiyorum evet ücretsiz fakat yoğunluktan dolayı verdikleri tarih 8. Ci ayıma denk geliyor mecbur özelde yaptırıcam fiyatlar Bayaa uçmuş
Ay evet ben de şehir hastanesinde yaptırdım bugün. Siyah beyazdı hayal kırıklığı oldu. Ama olsun herşey çok güzel çıktı onenli olan o.
Renkli de damarlar ve detaylar gozukmedigigi için siyah beyaz bakılıyor ama sonra renkli de gösteriliyor bnde özel muayenanede yaptırdım 3750 TL baya pahali
Evet özelde o civarda buradaki özelde de 3.800, benim henüz vaktim var o zamana kadar ne olur bilinmez