Reglime 8 gün var ama süt geliyor

Kızlar adetime 8 gün var hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sağ göğsümden sıkıstırdıgım zaman süt gibi kolostomm süt denir ya öyle geliyor normal mi

Erken gebelik testi al ve bide normal gebelik testi varsa çıkar

Testin yoksa nöbetçi eczane bul hemen ben çatlardim​:smiling_face_with_three_hearts::joy::joy::joy:testi yapmadan sabahları daha iyi sonuç verir ama akşam saatlerinde de yapsan varsa çıkar kesin

Ama sen yakın zamanda korumasız ilişki yaşadım dedin 5 gün önce mi ne oldu dedim şuan bebeğin oluşması imkansız en az ilişkiden 15 gün felan 20 gün geçmesi lazım psikolojik olarak mi çok takıntı yaptın

Evet gebelik varsa sabah akşam fark etmiyor canım :slight_smile:

İlaç falan kullanıyormusun eğer sürekli kullandığın bir ilaç varsa o da etki edebilir ama bu gebelik belirtisi değil bence

Takıntı yapmaya zamanım olmuyor ay bi tane kızım var çok şükür ama gerçekten bugün şaşırdım öyle olmasına çünkü kızımda adetime 10 gün kala öğrenmiştim bunda da acaba mı dedim test yaptım dün işte acaba aynı şeyler mi olur dedim ama bugün de göğsümden süt geldi acaba mı dedim

Ben kolay kolay ilaç içen biri değilim

Yok kız yapmayacammm linc yiyorum vallaha adet geçince bekleyecem :sweat_smile:

Yok hayır ondan değil 5 gün önce korumasız ilişki yaşadıniz öyle dediniz bugün gebelik mi diyorsunuz evet belki vardır ama şuan için çok çok erken kanda verseniz çıkmaz gebelik kanda bebeğin oluşması 15 20 gün ilişkiden sonra geçsin gününüz tekrar yapın umutlanmayin diye diyorum yoksa geri üzülüyoruz hepimiz :smiling_face_with_three_hearts::pray::pleading_face:

Doğru canım haklısınız ama bi şans dedim çünkü herkesin vücudu bir olmuyor bana doktor adetime 10 gün vardı dölleri yolda yakalanmışsın vücudun senin döllenmeye hazır demekki hemen döllüyor demişti ondan dolayı

İnşallah pozitif sonuç alırsınız arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::pray:

1 Beğeni

Süt hemen öyle şak diye gelmez, adetini bekle mutlaka diyelim ki gebelik yok kendi kendini üzmüş olursun hayırlı haberler alman dileğiyle

1 Beğeni

Hepimiz insallah canım

İltihap olabilir bence

Bence seninki süt değil iltihap falandır nasıl gelecek süt kızın büyümüş baya anlamadım hiç bana iltihap gibi geldi

Yaa ilk defa duydum ben şokkkkk :grin::joy:

Prolaktin hormonu yüksek değil olsa hamile olamam bidaha baktırsam mı prolaktine

İlk kez bu kadar erken sut gelmesini duydum.

Test yaptınızmı cnm?

Yaptım çok silikti bidaha da yapmadım

1 Beğeni