Merhaba kızlar 1 haftadır reglim gecikti, cuma günü test yaptırmayı düşünüyorum. Gebe olma ihtimali var mıdır. Test icin erken midir. Kan testi yaptıracağım.
1 hafta gecikmiş ,hamileliğin en net belirtiside adet gecikmesidir zaten
Yaaaa ağzın Bal yesin teşekkür ederim. Cuma günü testi alınca ilk siz kızlarla paylaşacağım. Bana dua edin…
Bir hafta geciktiyse ve varsa idrar testinde de çıkar bence önce idrar testi yapabilirsin. Ben biraz sabırsız olduğum için bekleyemem de
Kasıklarında agrı bel veya sırtın ağrıyor mu baş ağrısı oldu mu akıntı oldu mu bal dönme gibi şeyler canım arkadaşim
Evdeki teste fazla güvenle negatif çikarsa üzülürsün en kesin sonuç kan testi
Ayyyyy hadi guzel haberlerle inşallah 🩷🩷🩷🩵🩵🩵
İnşallah güzel haberler verirsin
Bence artık testte çıkar. Ben 6. Günde yapmıştım evde idrar testi
Guzel haberler insallah benim 4 gun gecmisti pozitif cikmisti testte
Aklima geldi iliski uzerinden 10 gun gectiyse cikmasi lazim idrar ile test yapinca bende 16.gunde yaptim adetimden 2 3 gun oncesiydi
Ya 2 gün önce Evde yaptım Negatif çıktı o yüzden biraz sabredip cuma kan testi yaptıracağım inşaAllah
Evet baş dönmesi harici yazdıklarınız ara ara oluyor hatta mide eksimesi de yaşıyorum
İnşaAllah canım
İnşaAllah
Evde test yaptım gecikmenin 4 yada 5 günüydü negatif çıktı onun için kan testi yapacağım
Amin inşaAllah
10 günü geçti ama evde ki test negatif çıktı onun içinde kan testi yaptıracağım.
Anladim canim benim guzel haberlerle bekliyoruz inşallah
İnşaAllah kuzuumm