Reglim gecikti

Merhaba kızlar 1 haftadır reglim gecikti, cuma günü test yaptırmayı düşünüyorum. Gebe olma ihtimali var mıdır. Test icin erken midir. Kan testi yaptıracağım.

3 Beğeni

1 hafta gecikmiş ,hamileliğin en net belirtiside adet gecikmesidir zaten :blush:

3 Beğeni

Yaaaa ağzın Bal yesin :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: teşekkür ederim. Cuma günü testi alınca ilk siz kızlarla paylaşacağım. Bana dua edin…

3 Beğeni

Bir hafta geciktiyse ve varsa idrar testinde de çıkar bence önce idrar testi yapabilirsin. Ben biraz sabırsız olduğum için bekleyemem de :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Kasıklarında agrı bel veya sırtın ağrıyor mu baş ağrısı oldu mu akıntı oldu mu bal dönme gibi şeyler canım arkadaşim

2 Beğeni

Evdeki teste fazla güvenle negatif çikarsa üzülürsün en kesin sonuç kan testi

2 Beğeni

Ayyyyy hadi guzel haberlerle inşallah :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:🩷🩷🩷🩵🩵🩵

2 Beğeni

İnşallah güzel haberler verirsin :blush::palms_up_together:

2 Beğeni

Bence artık testte çıkar. Ben 6. Günde yapmıştım evde idrar testi

3 Beğeni

Guzel haberler insallah benim 4 gun gecmisti pozitif cikmisti testte

3 Beğeni

Aklima geldi iliski uzerinden 10 gun gectiyse cikmasi lazim idrar ile test yapinca bende 16.gunde yaptim adetimden 2 3 gun oncesiydi

3 Beğeni

Ya 2 gün önce Evde yaptım Negatif çıktı o yüzden biraz sabredip cuma kan testi yaptıracağım inşaAllah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Evet baş dönmesi harici yazdıklarınız ara ara oluyor hatta mide eksimesi de yaşıyorum :smiling_face:

2 Beğeni

İnşaAllah canım :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:

3 Beğeni

İnşaAllah :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Evde test yaptım gecikmenin 4 yada 5 günüydü negatif çıktı onun için kan testi yapacağım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Amin inşaAllah :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

10 günü geçti ama evde ki test negatif çıktı onun içinde kan testi yaptıracağım.

3 Beğeni

Anladim canim benim guzel haberlerle bekliyoruz inşallah :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 Beğeni

İnşaAllah kuzuumm :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

3 Beğeni