Reglim gecikti

Kan testim negatif çıktı bugün gecikmemin 4. Günü normalde, benden sonra evlenen de direkt hamile kaldı :rofl: isyan etmemek elimde değil Allah’ım ama yani neden beni neye layık görmüyor olabilirsin ki? Zamanı değil diyip de geçiştiremiyorum gurbette bir başımayım olmuyor Allah kahretsin, daha da istemiyorum, gidip regl söktürücü yapıcam bundan sonra da korunurum. Ben oynamıyorum artık. Mülakat denedim memurluk o da elimde patladı her şey başkalarının olsun ver ver bi bana garezin diye ortada bağırıp dolanasım geliyor.

İsyan etmeyin Allah daha büyüğü ile imtihan eder öncesi neymiş dersiniz . Ben 5 yıllık evliyim bir bucuk yıl tedavi gördüm en son tüp bebek dedi , ben de çok kötü olmustum. Artık her ilişkide bebek olacak gözü ile giriyordum kendimi eşimin o anki hazzı bile umrumda değildi, sonra noldu ise kendimi maneviyata verdim çok çok fazla dua ettim kafamı başka şeylerle meşgul ettim yürüyüş yapın , kitap okuyun … vazgectigim 3 ay sonrasında kendiliğinden gebe kaldığımı öğrendim şu an 12 haftaligim. Öncelikle yaradan ile aranizi iyi tutun. Bizim elimizden hicbirsey gelmez , Allah isterse olur

1 Beğeni

Sen o kadar bensin ki :joy: evlendim geçen sene memurluk mülakat olmadı öğretmenim zaten atanamadık kaldık . Eşimde bende istemiyoduk çocuk bi anda oldu öyle isyana varan sözler deme içinden dahi olsa sınavın olur daha ağır geçer yaşamın hayırlısı ile zamanında gelsin diyelim . Ben 8 gün gecikmiştim kan testi verdim defalarca çıkmadı gecikme olmuş . 2 ay sonrasında hamile kaldım şimdi 32. Haftaya gireceğiz

1. Ay sonrasında nasıl öğrendiniz ki? Yani 2. Ay regl olurum sanıp olmadınız mı

Onu da yapamıyorum gereksiz bir kibir var sanki içimde tövbe haşa dua ediyorum sadaka veriyorum konu namaz Kur’an olunca yok olmuyor

İnan bende öyleyim 1 yıllık evliyim bir kürtajimda olmuş pocus olduğum için bir türlü olmuyor ilaçlar iğneler fayda vermiyor sürekli yeniden deniyoruz tedaviyi olmuyor ama umudumu da kaybetmiyorum tabi yine başa sardık yanıt bekliyoruz Umarim bende senin gibi sonuç elde ederim

O artık Rabbim ile sizin aranizda , haddime değil . Ama kendinize ediyorsunuz , bunu çok sonra anlayacaksiniz.öncelikle kendi iç huzurunuzu sağlamanız lazım, sonrasında her şey olur zamanı gelince

2 Beğeni

Vakti zamanı gelince Allah veriyor , ben ogrendigimde şükür namazı kıldım ağlayarak…şu an bile burnum sızlıyor düşündükçe , etrafı dinlemeyin lütfen baskı hep olur siz kafanızı dagitcak şeyler bulun, vazgecince seni buluyor

3 Beğeni

Bence birkaç öneride bulunmalısınız bana bu konuda lütfen,

Öncelikle farklı uğraş bulun, spora gidin mesela , yürüyüş yapın, kitap okuyun , ilişkiye girerken bebeğe odaklanma , ben bu hatayi çok yaptım her adet olusumda eşime git benim çocuğum olmuyor baskasi ile evlen dedim kaç kez. Şu an geçmişe bakınca o kadar üzülüyorum ki, hiçbir şey bizim elimizde değil çünkü . İğne , hap , aşılama oldum hiçbiri tutmadı, çünkü ben hepsine kesin olacak gözü ile bakıyordum ,çok sonra anladım hicbirsey benim elimde değil Allah isterse olur demeye başladım, ben namaz kılan biriyim her namazda bazılarında ağlayarak dua edislerimi hatırlıyorum çok kez istedim en doğru zamanı sen bilirsin sen verirsin diye Sadaka bolca verdim, bir de her gördüğümden dua istedim. Ben duanın gücüne çok inananlardanim

5 Beğeni

Şöyle geçen sene 29 ekimde evlendik hep düzenli adet olurdum bi evlendikten sonra adetim değişti hep erken erken olurdum 2. Ayımda evliliğimin 8 günlük gecikmem oldu test verdim falan yok yerleşme kanaması sandım 8. Gün hafif kahve lekelenme ile çoğaldı ve 1 hafta adet oldum sonra üstüne 3 ay geçti sanırım adetten önce hamile kalmışım . Beklenmedik bi anda oldu yani

1 Beğeni

1 hafta süren kanamadan sonra adet olmadınız ve öyle mi öğrendiniz hamile olduğunuzu umarım doğru anlamışımdır :smiling_face:

Rabb’ime isyan etme her şey dua olarak kabul olur bunu yapma Psikolojik olarak kendini yıpratma olmuyor diye mesela ben bile 3 gebeliğimde 3 ay boyunca denedik olmadı sonra demek ki çocuğumuz olmuyor artık dedik iki tane çocuğum var Allah onlara uzun ömür versin dedim bıraktım yani ne korundum ne aman çocuk olsun diye türlü türlü yöntemlerden hiçbir şey yapmadım sonra bir öğrendim ki hamileyim yani insan stres yaparsa aksine olmuyor kendini serbest bırak sıkma psikolojik olarak kendini çökertme olmuyor yapamıyorum sırf bana mı bunlar oluyor diye kendini de üzme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bunu hiç bir zaman unutma ben bunu dedim bekledim Rabbim güzel bir şekilde mükafatlandırdı

1 Beğeni

Hayır hayır :joy: ben de hamile olduğumu düşündüm 8 gün gecikince ama sonra adet olmaya başladım . Üstünden 2 ay geçti bu adet döneminden yani . 2 gün geciktim sonra silik çizgi ile hamile olduğumu öğrendim nisan ayında yani

Öğlen namazımı kılarak başlıyorum o zaman yalvarmaya benim zoruma giden şey benim yalvar yakar istediğime başkaları hemen elde ediyor. Birde benden önce

Ama gerçektej her konuda böyle, sadece bebekte değil ki illa sürünüuorum çok dualar ediyorum öyle belki oluyor çoğu zaman olmuyor bile istediklerim, acaba çok mu günahkarım, hala mesela kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrı var

1 Beğeni

Hayatta herkesin rızkı başkadır , kendini kimse ile karşılaştırma , hicbirsey dışarıdan gözüktüğü gibi değil güllük gulistanlik gibi gördüğün hayatı yaşayan kişinin içi dikenlerle doludur . Hiç bilemezsin. İsyana düşme, bu imtihan. Şöyle dusun belki sen imtihandaki mesajı anlamadığım için belki sürekli sinaniyorsun? Lütfen dua et, içini rahat tut , akışına bırak hayatı

1 Beğeni

Kan tahlili verdiniz mi

@Şüşko seni yargılamak haddimize değil hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ama bunu dile getirmeyi bırak böyle düşünceleri aklından bile geçirme lütfen altından kalkamayacağın dertlerle sınanırsın Allah muhafaza, birşey olmuyorsa ya vakti gelmemiştir ya daha iyisi olacaktır yada hakkımda hayırlı değildir diye düşünmen lazım…:rose:

1 Beğeni

Evet betam 0.2 çıktı ve kist enfeksiyon hiçbir şey yok.