Kizlar 10 ekim regl olmuştum ve bugün 10 Kasım hâlâ olmadim karnimda farklı bir ağrı var sağ ve sol tarafta olmak üzere değişiyor agri yeri senelerdir regl olurum ama ilk defa böyle bir ağrı kısa sureli bir ağrı karın boşluğu ve kasiklarimda sürekli başım ağrıyor ve arada bir sırt ağrısı var hamile olabilir miyim eczaneler kapalı olduğu için test alamadım
Bi hafta gecikmeyle yapın bence hem daha net olur belirtiler benziyor tabi adet gecikince de böyle belirtiler olabiliyor umarım istediğin sonuç olur
İnşallah öyle olur ama hiç adet ağrısı gibi değil ki ben hiç karın ağrısı çekmem bacak ağrısı benim için belirtidir
O zaman şüphelenmeniz de haklısınız kendinizi daha iyi bilirsiniz bende değişik hissettiğim için test yapmıştım çıkmıştı
Yarin alip yapicam
Ayy canım inşallah bebiş vardır ben söktürücü hormon ilaç kullandım yazmıştım ya hâlâ adet dahi olmadım anlamadım gitti regl sancım ara ara geliyor ama olamıyorum.Umarim seninki gebeliktir
İnşallah canım öyledir sende benim gibi olmuşsun işte regl düzensizliği rahmin bebek aradığını gösterirmiş ben bir ay sonra olmuştum yanı toplam 2 ay sonra şimdi de olmadım inşallah hamileyimdir
Bende senin gibi geçen ay bugün olucam yarın olucam diye diye reglim geçen bir ay geçti 10 Ağustos adet oldum taki 10 ekimde tekrar oldum
Canimmm inşallah gebesindir inşallah en yakın zamanda ikimize de nasip olur
Amin inşallah canım
İkimize de tez zamanda versin Allah