Kizlar geçenlerde hatırlarsanız yazmıştım önce hamile olduğumu sonra olmadığımı öğrenmiştim ve halâ regl olmadım bugün 11 gün oluyor geçeli çok düzenli bir adet günüm vardir normalde ilk defa böyle bir şey yaşıyorum neden olabilir
Genellikle mevsim geçişlerinde bu tür adet gecikmelerinin yaşanması normal bir durum.Hayırlısıyla güzel haberler almanız dileğiyle
Benimde basima gelmisti 14 gün baya geciktim test yaptim silik cikti sonra tekrardan yaptim yine ayni daha sonra sidetli bir karin agrisi oldu kimyasal gebelik olmus dedi doktor 10 gun filan kanamam oldu cok üzüldüm ama Rabbime şükürler olsun 3 ay sonra hamile oldugumu öğrendim insllh rabbbim sizede nasip etsin beklemek zor ama sabrredin olacak cok şükür suan gun sayıyorum darisi size olsun
Bende 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım inşallah bende senin gibi olurum
Çok teşekkür ederim inşallah benimde olur
Bende Ekim gibi kimyasal geçirdim 4 ay sonra gebe kaldim şimdi 30+1 deyiz rabbim sana da hayirlica nasip eder inşallah
Gebe kalmak için her hangi bir şey kullandın mi acaba benimde bu ay 3 ay oldu düşük yapalım
Hemen hemen 2 hafta gecikmis testi tekrarladın mı 14 gunde cikmazsa herhalde daha çikmaz
Folik asit kullandım içinde bı kaç Multi vitamin vardı onun haricinde bişey kullanmadım stres çok etkiliyor ama kafaya çok taktiğin zaman olmuyor ben 4 ay oldu olacak diye düşündüm en son dedim rabbim bilir ne zaman nasip edecek düşünmedim en son oldu