Regl 5 gun kala test

Kızlar regl 5 kala sabah ılk idrar ve aksam olmak uzere 2 defa test denedin ikiside pozitif cıktı aradan 2 gun sonra tekrar denedim pozitif regl gunum gelmeden kan versemmi

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Dlkbzc

Bence gebesiniz, hayırlı olsun :ribbon:

Kan testi vermelisiniz :star_struck:

O müjdeli haberi burda da söyleyin olur mu, heyecanla bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah sonucu yazacagım :smiling_face_with_three_hearts:

Ben de beş gün vardı içime dogmustu yapmıştım aynı böyle çok soluktu belli belirsiz hamileymisim. Bence sizin de öyle çünkü olmasa hiç çıkmaz

Benimde iki gün boyunca rüyama girmişti artık dayanamadım tesadüfen öğrenmiş oldum ama kanda çıkmaz diye de korkmuyor degilim

İdrarda böyle çıkıyorsa kanda kesin çıkar.

2 Beğeni

bende 5 gun kala ogrendim ayni boyleydi sizin gibi sonra kan verdim beta hcg 48 le hamile oldugumu ogrendim

1 Beğeni

Aramıza Hos geldiniz bencede hamilesiniz inşallah Hamile olursunuz bende Reglime 4 gün Kala test yapiyorum boyle Hafif cizgi cikiyordu inşallah sizde hamile olursunuz Kan testi verib inşallah sonucunda bizimlə paylasarsiniz :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Günaydın arkadaşım aramıza hoşgeldin bence gebesin icin rahat etmesi için git acile veya yarin sağlık ocaginda kan ver ve mujdeli haberi bizimle paylaş :bouquet::hugs:

3 Beğeni

Merhaba @Dlkbzc hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun :partying_face::partying_face:

1 Beğeni

Teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts:kızlar bebişi ögrendin :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

@Dlkbzc hoş geldin :rainbow::sparkling_heart: Hayırlı olsun​:partying_face: Bende 4 gün kala yapmıştım pozitif çıkmıştı

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun :white_heart::nazar_amulet:

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon::star_struck:

Teşekkür ederim​:sparkling_heart:

1 Beğeni

Gözün aydın canım gebeliğin hayırlı olsun :heart:

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin :heart_eyes::partying_face::smiling_face_with_three_hearts: