Arkadaşlar babynest ve reflü yatağı arasinda kaldim kimisi ayni şey diyor kimisi ikisi gereksiz diyor siz ne aldınız bide ana kucağı fikri verir misiniz? Teşekkür ederim
(şuan elektrikli ana kucağı almayacağım bebeğim doğunca severse elele markasının deneyip almayı düşünüyorum )
Reflü yatağı çok ıyı oluyor ama pahalı bıraeye gerek yok ben 250 tl ye aldım trentyoldan
Teşekkür ediyorum yataş markasının görmüştüm o zaman bende uygun fiyatli olanından alayım çok sağ olun
Hangisini aldınız ve hangi satıcıdan fotoğrafını atar mısınız
Rengi deseni falan da güzelmiş
Bazılarında bebek aşağı doğru kayıyormuş kayma yaptı mi
Ben daha kullanmadım ama kuzenım ve arkadaşın doğum sonrası kullandılar bir sorunla karşılaşmadılar
Teşekkür ederim
Kızlar reflü yatağına bile gerek yok beşiğin baş kısmına 1 nevresim sarıp yükseltin çok hafif yeterli zaten
Aslında doğru söylüyorsunuz kimi bebek de reflü olmuyor dediler
O da mantıklı aslında
Ben de baktım ve sonuçta adı üstünde reflü yatağı daha doğru seçim ginb geldi, sonuçta her halükarda bebekte kusma vs olacak, bari en aza indireyim diye düşündüm. Ebebek’ten sipariş verdim
Reflü yatağı çok işe yarıyor ana kucağı da iyi ben ikisinden de aldım
Benim de aklıma şu takıldı ve saçma geldi bizdeki park yatağın kendisi reflü kademeli baş kısmı yükseltiliyo.Esimin bı arkı ona reflü yatağı alın demiş.Zaten baş kısmı yükseltilen yatakta ayrıca reflü yatağına gerek var mı bı turlu mantığım almadı.Bilen kullanan varsa bilgi verebilir mi
Bebekte ciddi derecede reflü varsa doktor önermiş olabilir fakat her bebek bir değil ilk zamanlar yastık kullanılmadığı için her ihtimale karşı başını hafif 10 cm kadar dik tutmakta fayda var bopulmaması için zaten Bi kaç ay içinde normale dönüyor
Ana kucağı hangisinden aldınız acaba