Randevuyu onaylamak için mhrsye girdim onay gerektirmemektedir yazıyor sonradan iptal olmaz dimi
Olmaz onay gerektirmemektedir diyorsa sorun olmaz zaten onaylanmış sayıyorlar
Daha önce öyle olmadığı için bı sorim dedim
Onaylayın randevuyu onaylanmazsa iptal olur
Böyle yazıyor nasıl onaylıcam
Randevunuz oluşturulmuş randevuyu aldığınız saatte gidebilirsiniz diyor bende randevu aldığında aynısı yazıyor gidiyorum muayene oluyorum her hangi bir sorun yaşamazsın yani
Onaylamana falan gerek yok canım
İnşallah gidip tekrar gelmek istemiyorum
Yok canım hiç hiç bir sorun olmaz hiçte takılma ben de gittim en son kontrolüm 3 gün önceydi aynı bu şekilde yazıyordu gittim muayene oldum kan tahlili yaptırdım şuan yeni randevu aldım onda da yazıyor aynısı bebeğin bi sonraki kontrolü günü gelince gidecem yine
Randevun sistem tarafından randevu aldığında onaylanmış zaten bazen öyle oluyor bende de 1-2 defa oldu iptal olmuyor merak etme onay gerektirdiğinde o yeşil alan kırmızı oluyor zaten
Randevu gunune 2 veya 3 gun kala mhrsden girip onayliyorsunuz
Normalde onay gerektirdiğinde öyle ama bu onay gerektirmeyen randevu
Benjmde öyle yazıyor alalı bı on un oldu 1 Ağustos da ama aldığım günden beri onay gerektirmemektedir diyo
Evet bnimde oyle olmustu gittim sorun olmuyor cnm
Yakın bir tarih olduğu için onay istemiyor sorun çıkmaz yani
Canim dikkat et benimde oyle yaziyordu 48 saat kala acildi onayladimmm surekli takip et
Kızlar birde gittiğimde ilk defa nstye giricem önce nstye girip sonra randevu saatinde sonuçları gorucek dimi doktor
Bakarım artık onay gerekirse onaylarim ilk defa olduğu için bilemedim
Sürekli kontrol edin bi gün önce onaylamanız şart benimde var ikisinde şu an gerektirmemektedir yazıyor ama bi gün kala randevunuz onay bekliyor olucak onaylamanız gêrêk