Randevu alamıyorum.ne yapmalıyım 36 haftalıkkkkk

36 haftalığim. randevuyu alamıyorum Bir sonraki randevum 37 haftamda. en son 34 haftalıkken gitmiştim. Ne yapmam gerekiyor devlet hastanesinde bu sorunu bir çözüm var mı. yeni sistemden hiçbir şey anlamadım. hamileliğimin ilk haftaları olsa tasalanmazdım. ama son haftaları herkese aynı sistemi getirmeleri çok saçma geldi. bana doktor daha önce 35 haftadan sonra her hafta çağıracağım seni demişti. yeni sistem gelince bir başka doktor 2 hafta sonra gel dedi. kafam karıştı ne yapmalıyım. randevusuz hastaneye gidebiliyor muyum

1 Beğeni

Randevusuz kabul edilmiyormus sekreter de sira no vermiyor zaten, son haftalara girenlere dr bi kagit veriyormus o kagitla gidildiginde sekreter numara veriyor canim

1 Beğeni

doktora 9’unda randevum var. doktorla o zamana kadar görüşemeyeceğim o zaman yanlış mı anladım?

ben Ankara’da oturuyorum aynı sistem acaba burası içinde geçerli mi.

Sabah erken saatlerde eğer hastaneye giderseniz sekreter kayıt açıp doktorunuz muayene edebilir.Diğer türlü beklemez zorunda kalırsınız

1 Beğeni

Benim gebeliğim yeni ama hastanede sıra bulamıyorum bir türlü bu sebeple savah 6 da hastaneye gittik isim yazılıyornuş kağıda ona göre kioks makinalarından sıra aldık ve sonra hasta kayıt yaptırdık öyle girebildik muayaneye. En iyisi ya böyle deneyin ya da doktorunuzdan kaşeli bir kağıt isteyin sekreterlik her hafta size yer açmış olur

1 Beğeni

Suan 30haftaligim gecen hafta muayene olmak 9stedim şikayetlerim vardi randevu yoktu sekreter sira vermedi dr a sor bakarsa bakar ayrıca bugün de yok deyince acile gitmiştim ordaki dr 30. Haftadan itibren dr la gorus ve sana kagit versin o kagitla dr burda olduğu takdirde muayene olursun kimse zorluk çıkarmaz diye soyledi eskisehir devlet hastanesinde sistem boyleymis

Son haftalarda randevu gerekmiyor doktoruna git konuş kagıt veriyor onunla kayıt yaptırıp sıra alıyorsun

Erzurum şehir hastanesinde randevusuz normal sıra alarak muayene olabiliyoruz. Randevu şartı yok sabah giden herkese sıra veriyorlar. Ben de hep gidip sıra alarak muayene oluyorm. Son haftalarda her hafta gidiliyor ve randevu sistemi zaten aynı bölüme 15 günde bir randevu veriyor. Randevu olsa bile 15 gün dolmadan vermiyor.

Bende Ankara Üniversite hastanesine gidiyorum doktorum her muayene sonrasi randevu kağiti veriyor onunla direk gidiyorum hastaneye suan 32+4 haftaliğim

Bende 36 hafatlik hamileyim devlete gidiyorum doktor her hafta gel dedi son ayındasın randevu almana gerek yok dedi

1 Beğeni

hangi şehirdesiniz acaba?

Hastaneye göre değişiyor galiba… erken saatlerde gidince randevu alamıyorum doğumum yakın dersen alabilirsin diye biliyorum

1 Beğeni

İstanbul