Kizlar rahmim kalp şeklinde olduğunu söylemişti doktorum şuan gebeyim.Gebeligim için zararı olur mu doğuma kadar böyle olan var mı aranızda paylaşmak isterseniz sevinirim
Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun öncelikle ben tam bilmiyorum lakin arkadaşımın kız kardeşi de kalp şeklinde rahim demişler baya düşük yaptı daha sonra o perde gibi olan kısım ameliyatla alındı galiba şuan bebeği sanırım 6 aylık olmuş hamileymiş inşallah rabbim isteyen herkese versin evlat bilmiyorum süreç sizin için nasıl olur yada aynı sorun mu bilmiyorum canınızı sıkmayın rabbim inşallah hiç bir sorun olmadan kucağına almayı nasip etsin
Hm anladım teşekkür ederim ilginiz için inşallah oda güzel bir doğum geçirir Allah’ın izniyle duyduğum kadarıyla erken doğuma yol aciyormus
Aslında sanırım vakadan vakaya değişiyor kimisi erkem doğum kimi dğşük oluyor süreci sağlıkla atlatırsın inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım
olumlu düşün dua et inşallah bir şey olmaz
Benim ablamın öyleydi bebek erken ve çok minik doğdu şükür sağlıklı ve suan 6 yaşında. Allah sagsalim kucagına aldırmayı nasip etsin. İçiniiii ferah tuttt.
İnşallah Allah razı olsun ![]()
Allah bağışlasın inşaallah kaç aylık iken doğum yaptı
Çokta erken doğmadı 34 haftasını doldurmuştu yanlış hatırlamıyorsam ama içeride gelişememiş 1 kilo 600 gram mı neydi
Küvese aldılar mi