Doğumun nasıl olacak gerçekten merakla bekliyorum normal yaparsın inşaallah bizede umut olursun
Allah razı olsun amin insallah. Hepimiz icin hayırlısı olsun. Normal zamanda da var malesef:( genelde uzanmaya çalışıyorum biraz ayakta durayim hissettigim beni çok rahatsiz ediyor. Bebek buyudukce nasil olacak ya da doğum nasil olacak bende merak ediyorum
Sizinki bı ileri seviye demekki benim o kadar yok…rahim büyüyüp çocukla yukarı çıktıkça topluyor herhalde …hayırlısıyla normal bir sekilde doğum nasip etsin rabbim herkese bu arada kötüyü cagirmayin ağzımızdan çıkan herşey dua hükmüne geçebilir o yüzden olumlu düşünün ki rabbim de öyle nasip etsin
İnsallah Allah razi olsun. Haklisin Rabbim hayirlisiyla saglikla dogum yapmayi nasip etsin. Sizede Rabbim şifa versin insallah
Amin Allah razı olsun cinsiyeti belli mi bebisinizin
Yok bayramdan sonra gidicem ozaman ogrenirim insallah Sizin belli mi
Merhaba hanımlar ben 28 haftalık gebeyim fakat karnım çok aşağıda ya büyüdükçe aşağı sarkıyor normalmi böyle olması
Pazartesi gidecem bende o zaman öğrenmeyi umuyorum
Doktorunuza sordunuz mu durumu kişiden kişiye değişiyor hamilelik 8 sene oldu o yüzden unuttum ben nasıl oluyordu karnım ama son haftalarda iniyor diye hatırlıyorum
Erken doğum falan demediler bana ama ilk başta sezeryan olabilirsin dediler bebek büyüdükçe oda kayboldu hatta bende tıkanıklık yapıyordu tuvaletimi yapamiyordum özelde ki doktor sezeryana gerek yok normal.olur dedi zamanla açıldı tıkanıklık çok zor bir durum kaşık ağrısı oluyor hep sanki asagidan çekiyorlar gibi hissediyorum bazen karnimda hep aşağıda duruyor benim 5 aydan beride kasılmalarım çok vardı
Özelde mi yapacaksınız dogumu
Yokk devlette yapicam
Benim için bı umut daha sağlıkla kucaginiza alırsınız insaallah…sizden ricam doğumun nasıl olduğunu burdan yazarsanız çok sevinirim
Tabi ki yazarım inşallah sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
Merhaba doğum yapmissinizdir büyük ihtimal nasıl oldu dogumunuz bebisiniz buyumustur biraz
Bende de aynı durum var 37 haftalıpız Bırsey olmaz dedı doktor zorlamadı da
Rahim sarmaniz mi var
Evet gebelıkten öncede vardı gebelıkte de kabız olmadıkça zorlanmadıkça rahatsız etmıyor doktor normal doğuma engel degıl dedı sıkıntı yaratmaz dedı
Benimde gebelikten önce vardı ama başlangıç derecesiydi hamileyken kabız olduğumda alttan yumurta gibi hissederdim doğum zamanı yolu tikarsa normal olmaz diye okumuştum ama çok şükür öyle olmadı dogumumda gayet rahat oldu ameliyati da doktoruma 2 sene sonra olabilir miyim dedim oda olur dedi çocuğu 2 sene emziriyim rahat rahat diye…