Mrhb yeni hamile kalıyorum 5 haftalık oldum bugün doktora gittim rahmin kalın dediler Bebek ultrasyonda görünmedi sıkıntı olmaz mı
Canim benim herşeyim normal ama 6 haftalık gittim ilk kez normal ultrason sadece kese görünmüştü vajinal de bebeği gormustuk
Ya abla ilk çoçuğum olaçak onun için bana ters birşey gibi geldi senin 6. Haftada belli Oldu bide bir tane ilaç yazdı ama kime dediysem kullanma dedi
Kuzum çok normal ben iki gebeligimde de gittim hiç keseyi göremedim ikisindede rahimde kalınlaşma var haftaya gel dendi gittim kese gördüm sonraki hafta bi daha gittim bebegide gördüm iki gebeligimde bu sekilde oldu korkma çok normal
Ve doktorun ilaç yazdıysa kullan kimseyi dinleme birilerini dinliceksen doktora niye gidiyosun ki doktorun ne ilacı yazdı bu arada
Çok teşekkür ederım abla içim rahatladı sayenızde
Folvimix yazdı abla
Canım onu kesinlikle kullan her hamile kalan folik asit kullanır senin ilacında folik asit içerikli kimseyi dinleme internetten ne işe yaradıgını araştır bebegin gelişiminde etkili kullan
Altan muane oldum ben istemedim doktor dedi sıkıntı olmaz yaptı Sıkıntı Olmaz dimi
Ah kuzum ben kendimi bildim bileli alttan muane oluyorummm hiç bişi olmaz
2 gebeligim de de ilk ve 10 haftaya kadar alttan bakıldı hemen hemen bişey olmaz korkma
Abla teste ıkı defa pozitif çıktı kan degerımde 1000 ndı kadın dogum doktıru dedı rahım kalın oldugu ıcın gornmuyo
İçini ferah tut görürsün canım
Bugün sarı leke gördüm sıkıntı olmazmı