Rahim İncelmesi

Merhaba kızlar

Ben 18+5 haftalık hamileyim ve rahim incelmesi tespit edildi Bu konuda deneyimi olan benzer durum yaşayan var mı korkuyorum Progesteron fitili ve iğne kullanıyorum ama bu süreçte neler yapmam gerektiğini nelere dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum Yürüyüş oturma beslenme gibi konularda tavsiyelerinizi alabilir miyim tüp Bebekle hamile kaldım ilk gebelik korkuyorum

Cevap verebilecek kimse yok mu :cry:

Canım 31 haftalık dogurdum rahim incelmem başlamıştı sancılarım çoktu malesef hemen aldılar bebegi bol bol dinlenmeye çalış

Kaç haftalık öğrendiniz ilaç kullandınız mı bebeğiniz iyi mi

1 Beğeni

Yok bilmiyordum 29 uncu haftada sancılarım başladı hastaneye gittim dogum sancılarıydı 70 100 çıkıyodu dayanamıyordum artık ama açılmamda yoktu yatış verdiler 31 inci haftaya kadar yattım ilaçlar tepki vermedi sancım durmadıı rahim sancılara dayanamayıp incelmeye başlıyor acil ameliyata dediler belden igne yaptılar uyuşmadım zaman kısıtlı diyip komple bayılttılar gözümü açtıgımda bebegim yogun bakımdaydı bende kendime gelmeye çalışıyordumm ama şimdi 13 aylıgız büyüdük bile 1500 kilo dogmuştu :innocent:

1 Beğeni

Yok çok sevindim maşallah Rabbim hayırlı güzel ömürler versin inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallah :heart::palms_up_together:t3:

İnşallah kuzum allah kimseyi evladıyla sınamasın

Aminn öyle valla​:smiling_face::palms_up_together:t3::heart: