Rahim gevşelten besinler

@Tatlıheyecanım_3012 Kekik ben yiyorum ama gebeliğin ilk zamanlarında ya da riskli gebeliklerde tüketmemekte ya da dikkatli tüketmekte fayda var elbette :blush:

1 Beğeni

@Cansu Dün Bim’de alışveriş yapmaya gittiğimizde 3 kez kasıklarıma şiddetli sancı girdi. Alışveriş arabasının kolunu nasıl sıktıysam eşim diğer reyondan fırlayıp geldi hemen, doğuruyorum sandı :joy::joy::joy: Dedim sakin ol, sıkıntı yok, sadece sancıydı :joy::joy::joy: Bu arada yalancı sancılarım gelmeye başladı benim de :roll_eyes:

2 Beğeni

35.Haftana girdiğin için zaten vakti geldi. Bir iki hafta daha bebiş durur.
Keşke benim de gelse :smiley: bazen belim karnimin alti aciyor mutlu oluyorum :rofl::rofl:
Ama hic biri dayanılmaz değildi

1 Beğeni

Yaa işte tecrübe :joy: ben hemen paniklerdim herhalde bebek geliyor diye :joy:

2 Beğeni

Seninle benim eşim birbirine benziyor. Ben de uykumda karnım acıdı. Uyku sersemi ayy demiş bulundum ama sesim yüksek değildi. Eşim hemen uyandı doğuruyor musun dedi :rofl::rofl:
O da uyku sersemiydi. Ben çok mutlu oldum. Sabah anlattım hatirlamıyorum dedi. Nasıl yürekten beni düşünerek uyumuş :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

@Cansu Şimdi dayanılmaz gibi gelir ama gerçekleri bil sen arkadaşım :joy: Boşuna yalancı sancı demiyorlar emin ol. Sana gerçekçi konuşayım ki gerçek sancıyla karşılaştığında afallama. Gerçek sancılar şimdi ara ara gelen sancılarının 10 katı gücünde. Ama bu gözünü korkutmasın sakın. Sonuçta bir bebek geliyor ve o bebek de kemikleri yara yara geliyor. Senin hissedeceğin o şiddetli sancıların her biri bebeğinin sana kavuşmak için açtığı bir yol aslında. Bunu bilerek o sancılara daha güçlü göğüs gerebilirsin :pray::muscle::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@duygugillerdenbiri İlk gebeliğimde ben gaz sancısını normal sancı zannedip hastaneye koşmuştum hemen ve sadece gazdan ibaret olduğunu öğrendiğimizde eşim de ben de şok olmuştuk :joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

@Cansu Yaa kıyamam, ne kadar güçlü bir sevgi besliyor ki sana karşı, uyandığında hatırlamıyor :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: Benim eşim de bazen gece ağrılarımdan inlediğimde hemen karnıma masaj yapıyor, sabah anlattığımda benimki de hatırlamıyorum diyor. Sanki refleks olarak yapıyorlar. Artık ne kadar çok seviyorlarsa bizleri :heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::joy::joy::joy:

2 Beğeni

Tatli tatlı acılar geliyor canımı acıtmıyor :rofl: ben hala ağrısız doğum yapabileceğime inanıyorum.
Bu tatlı acıların 10 katı ise benim icin sorun yok :rofl::rofl:
Şimdi sen gül seni gorücez diyebilirsin :star_struck:

1 Beğeni

İşte bu tam ben olurum :joy::joy: anlatacak bir hikaye daha olmuş oldu size de​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Yaa o kadar tatlı ki ikinizin de yazdıkları, çok şanslıyız böyle değer veren eşlere sahip olduğumuz için. Bebişlerimiz de çok şanslı böylesine sevgi dolu ailelerde dünyaya gelecekleri için​:heart_eyes: @NURAN @Cansu

2 Beğeni

Evet evet ben başta gaz sancısını ayırabiliyordum. Şimdi bazen karışıyor. Bazen karnım acıyor kesin gaz sancısıdır diyorum. Bendeki rahatlik da çok başka galiba.
Gazınızı tutmayın kızlar birikince karın acıyor. Nerde olursanız olun salın :rofl:

2 Beğeni

Bence sizin eşiniz de çok şanslı :smiling_face_with_three_hearts: bence eşiniz de sizin ne kadar değerli bir hanim olduğunuzu biliyor :dizzy:

2 Beğeni

Yaaa çok tatlısınız​:heart_eyes: eşlerimiz de şanslı diyelim o zaman, bizim gibi eşleri olduğu için​:crazy_face::joy:

2 Beğeni

@Cansu 10 katı diyorum ama ben de aşırı zorlanmadım açıkçası. Tam acısız bir doğum geçirdim diyemem elbette ama anlatılanlara nazaran çok çok rahat bir doğum süreciydi benimki. Şundan emin ol ki öldüren bir acı değil :joy::joy::joy:

1 Beğeni

@duygugillerdenbiri Derler ya erkeklere askerlik anısını, kadınlara da doğum anısını sormayın diye. İşte o kadınlardan biri de benim :joy: Çok şükür o kadar pozitif bir doğum hikayem oldu ki her detayı bile bir hikaye benim için. Ondan çenem düşüyor :joy:

2 Beğeni

@duygugillerdenbiri Bence de çok şanslılar :joy:

1 Beğeni

Ayyy öyle güzel doğum anıları duymaya ihtiyacımız var bence, normal doğum ve sezeryan anıları ama güzel anılar :joy::joy: hamileyken bizde travma yaratmayacak anılar​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Pozitif normal doğum hikayem başlığı altında paylaşmıştım doğum hikayemi arkadaşım. Okumak istersen orda okuyabilirsin :blush: @duygugillerdenbiri

1 Beğeni

Süt sagma pomapasında 4 kademe masaj var. Sadece masaj yapsam rahimi uyramaya katkısı olur mu ki yoksa doktora mı sormak lazım aslında meme ucunu sık döndür acıt dedi :grimacing::face_with_spiral_eyes:

1 Beğeni