Rahim agrisi

Arkadaslar hamide ara ara sancilar oluyo.bebeuim 24 haftalik sizce neden agriyor

2 Beğeni

Rahim kendisini doğuma hazırladığı icin oluyor. Dinlendiğin zaman geçiyor olmalı

1 Beğeni

Tesekkur ederim canim

1 Beğeni

Dinlendiğinde geçiyorsa korkma. Bebek büyüyor, rahim büyüyor ve doğuma hazırlanıyor

Agri daha hafifledi az kaldi 1 saat dinlenmedim daha azaliyo ama

1 Beğeni

Birsey sorabilirmiyim kizlar

1 Beğeni

Tabiki canım @Sananee

35haftalik hamileyim rahim agrisi normalmi yoksa erken dogum belirtisimi

1 Beğeni

@Leyla1991 ??

Çok normal canım bebek kanala girmiş olabilir ben 33+2 günlük ara ara bende de oluyor ama bizim ufaklık girmemiş daha

35 haftalık gebelikte kasık ağrısı ve vajina ağrısı yaşamak, genel olarak kaygı yaratacak bir durum değildir; ancak ağrıların yoğunlaşması halinde doktorunuza bu yönde bilgi vermenizde fayda olabilir. Bazı anne adayları, 35 haftalık gebelikte kasılmalar yaşayabileceği gibi hiçbir şey hissetmeyebilir.

Hamilelik döneminin son haftalarında vajinada dolgunluk, karıncalanma, uyuşma ve batma hissi sanıldığının aksine erken doğum belirtisi değildir. Çatı kemiklerinin genişlemesine ve rahim içindeki bebeğin o bölgedeki sinir uçlarına baskı yapması nedeniyle oluşur

Hamileliğin ilerleyen aylarında büyüyen bebek ve rahim, rahim bağlarını esnettiğinden vajina batması hissedilebilir. Rahim kaslarında görülen değişimlere ek olarak, vajinaya giden kan akışı daha fazla arttığından dolayı, daha hassas hale gelir ve bu da batma hissinin artmasına yol açabilir.

1 Beğeni

@Leyla1991 cok tessekur edrim ve nisan gelmesi ndn olur acaba

1 Beğeni

Nişan gebelik boyunca servikste (rahim ağzı) mukus tıkaç bakterilerin vajenden rahim içine geçmesini engeller Doğum yaklaşınca rahim ağzı genişleyince bu tıkaç kanla birlikte atılır.

Doğum yaklaştıkça rahim ağzında incelmeler ve genişlemeler oluşmaktadır. Bundan dolayı da bu mukus tabakası kanlı bir şekilde atılmaktadır. Nişanın gelmesi doğumun hemen olacağı anlamı taşımaz nişan geldikten sonra 1-7 gün içinde doğum beklenmektedir

1 Beğeni

@Leyla1991 tessekur edrim :open_mouth:

1 Beğeni

Rica ederim canım mesela ben ikinci oğlumda nisanim sabah geldi sancılarımı evde çektim akşamına doğuma gittim

@Leyla1991 benim sancim yok nasil anlicam sunisanciyla dogum oluyo

1 Beğeni

Canım suyun patlayınca sancın hala yok hse suni sancı hastane takıyor ona göre açılmani bekliyorlar

Ama kendi sancın adet sancısı gibi başlıyor deniz dalgaları gibi gelip gidiyor sonra daha da siklasiyor beliniz kırılacak gibi oluyor bunlar hakiki sancılar canim

1 Beğeni