Kızlar varsayalım ki 2 hafta civarı telefonda veya farklı bir cihazda günde 8 saat civarı bir zaman geçirildi bu iki hafta boyunca böyle devam etti çocuğa direk bir zararı olmuş mudur? Bebeğe zarar verir hastalıklı doğmasına sevep olur otizimli doğar gelişim geriliği olur gibi söylevler dogru mudur?
Radyoaktif ışınlar, anne karnındaki bebeğe zarar verebilir. Bu nedenle, hamilelik sırasında radyasyondan kaçınmak önemlidir. Tıbbi testler veya tedaviler gibi durumlarda, potansiyel riskleri ve faydaları doktorunuzla konuşmalısınız.
Tamam teşekkür ederim sadece telefon ışını bu radyoaktif cihazlar kadar olumsuzluk veriyor mu onu öğrenmek istedim
Onlar kadar zarar verdiğini düşünmüyorum
Teşekkür ederim
Telefonun, saç kurutma makinesinin vs radyosyon yayıyor diye düşünüyorum
Evet yayiyormus peki bu radyasyon çocuğu hastalıklı edecek dereceye gelebilir mi ? Onu merak ettim
Bence hasta edecek dereceye gelmez çünkü hepimizin elinden telefon düşmüyor
Bende bugün hastane de bian dalgınlığıma geldi x ray cihazından geçtim
Ben de öyle düşünüyorum ayrıntılı düşünce yapısına sahip bireyler bu durumu hastalık noktasına getiriyor ben de soru sorarak oranı merak etmiştim bir de düşünce yapısını tabiki teşekkür ederim
Allah’ın izniyle bişey olmaz aşırı bir yükleme olmadığı veyahut sabit bir noktaya ışın atışları yapılmadığı müddetçe hemen etki edeceğini düşünmüyorum ama tabiki işin ehli olan bilgi sahipleri daha iyi bilirler benimki sadece bir fikir
Çok düşünmemek gerekir, akışına bırakın
Ben de bu fikirdeyim geçen bir yakınım telefon radyasyonuna takmıştı ondan konuyu açtım