Hastane çıkışı için puset içine sadece minder ve örtü almıştım üstü için ama bugün bikac kişide gördüm minderin altına ekstra çarşafta takmışlar siz nasıl aldınız çarşaf sartmi yoksa minder yeter mi
Baştan almadıysanız gerek yok. Ne alırsan al hep yeni bir şey çıkar hep eksik kalır. Çokta gerekli değil. Ben ilk kızım da Müslim bez koyuyordum hatta koymadığım bile oluyordu. Hepsi pazarlama taktiği olmasa da olur.
Ben ne altına ne üstüne herhangi bir şey almadım. Ana kucağının tentesini örttüm güneş gelmesin diye. Zaten yenidoğan destek kısmı vardı. Hiç sorunsuz kullandım.
Kraft pusetine malesef şarşaf serilemedi
Ben onu set olarak aldım hepsi buradan bebek arabası ile birlikte sipariş ettim minder alti puset çarşafı puset minderi ve üste örtülen puset örtüsü 399 TL idi gri yıldızlı tercih ettim ben iki cinse de uyumlu olsun diye bebek arabasını da yoyko sipariş ettim daha gelmedi ama gelince de carsafta sıkıntı yaşayacağimi düşünmüyorum
Ben puset almadım gereksiz benim için ama eşim alalım diyor alırsam ikinci el alıcam
Evden çıkmam diyorsanız almayabilirsiniz ama açıkçası ben olmazsa olmaz olarak görüyorum. Bebeğin oturma yapısını destekliyor özellikle araçta çok çok rahat ediliyor ve çok güvenli. Sıfır ya da 2. El fark etmez ama mutlaka puset almanızı tavsiye ederim.
Aslında şöyle, port bebe aldım, oto koltuğunu ayrıca aldım. Annem ve eşim illa pusette olsun diyorlar içi geniş denk gelirse alırım bakalım kısmet
Aynen öyle valla ben çok hevesli bi anneyim ne varsa almak istiyorum heves ediyorum böyle zaten herşeye yetişmek mümkün değil
Bnde bunu aldım 2 li olanı ama üst örtüsü ve minder şeklinde alttaki çarşafı ayrı bi sayfada gördüm onda. Emin olamadım
Puset bncede gerekli ilk almıştık illa dışarı çıkarız arabadansa onla taşımak daha kolay geldi bana ilk aylarda
Çarşaf çok da gerekli değil bence sadece örtü bile yeter ben set halinde görünce böylesi olsun bari dedim o kadar da önemli değil yani güle güle iyi günlerde kullan
Bizim çocuk doktoru bunlara çok kızıyor. Boğulma vakaları oluyormuş. Çocuğu sürekli kontrol etmek gerekir.
Ya bilmiyordum o vakit sadece pusette yatar sorun değil bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
Aynı ürünu bende Trendyoldan aldım gayet güzel geldi fiyatına göre