Puset hakkında

Kızlar puset için örtü ve minder aldım ama minderi oldu fakat pusetin kılıfı olduğu için örtüyü takamıyorum. Nasıl takacağım ben bunu bilenler lütfen yardımcı olabilir mi @tecrübeli-anneler

1 Beğeni

Aldığınız örtünün çıtçıtlari olması gerekiyor, pusetin üstündeki siyah tutma yerlerine onu geçiriyorsunuz

Evet varda olmuyor pusetin kendi kılıfı olduğu için

Buna koyamazsin asko ustune atacaksin ancak dene ama olmadi battaniye ort ince

Ben pusetin kilifini cikardim örtüsünü taktim kendi aldığım

Normalde pusetlerin tutacak kolu ve tentesi birbirinden ayrı oluyor, o zaman tutacak kola takılıyor örtü. Ama bu puset modelini ilk defa gördüm tutacak yeri tenteye sabit.

Bizim pusetin tentesiyle tutma sapi ayri tenteyi katlayip sapina takdik ortuyu sizinki degisikis

Evet bu şekilde bakın. Bende anlamadım nasıl takacağım diye. Bi örtüye sebep de kendi kılıfını kesmek istemiyorum

Takamamanızın tek sebebi pusetin modeli​:smiling_face: eğer mümkünse örtüyü kılıfa çengelli iğne gibi birşeyle sabitleyin, öyle çıkarıp takın

Ortunuz nasil bi resmini atarmisiniz pusetin ustune ortup

Mantıklı çok teşekkürler deneyeceğim

Aldığım ve pusette durma şekli şuanlık öylece üstüne attım ama nasıl takacağımı düşünüyorum

Pusetin markası beneto. Bunu kullananlar nasıl takmış ya. Çok hevesli aldım örtüyü ama olmadı maalesef :face_holding_back_tears:

Ay vallahi bilemedim canim ya tentesini soksen yazik puset mahvolur

Ya da örtünün tutacak kısımlarını söküp daha ortaya dikebilirsiniz, pusetin tutacak kısmına denk gelecek şekilde

Yine olmaz ki altta pusetin kendi ortusu var cunki

Doğru unuttum onu :sweat_smile:

1 Beğeni

Aynen valla ya öylece üstüne örtcem yada hiç kullanmıycam yapacak bişey yok :face_holding_back_tears:

Ürüne zarar vermek bende şahsen istemem ancak tam denk gelecek yerlerine azıcık kesik atarak kullanabilirsiniz kayma sorunu da yaşamazsınız

Bunu da deneyebilirimm.

1 Beğeni