Kizlar benim sürekli agliyasim geliyor ya bu durum ne zaman düzelir psikolojim bozuldu gibi hissediyorum normaldede duygusal biriydim de şimdi dahada arttı 26+5
@Buse33 merhaba Hormonal değişimler, anne adaylarının duygu karmaşası yaşamasına neden olur.
Bu dönemde hem üzüntü hem de sevinç duygularını aynı anda yaşanabilir. Birden ağlarken birden gülebilir ya da aniden öfkelenilebilir.Bu depresif ruh hâlleri gebeliğin 2. ve 3. trimester döneminde devam edebilir. Bu duygusal değişimler, çoğunlukla gebeliğin sonlarına doğru azalmaya başlar ama kişiye göre de değişiklik gösterebilir. Kendinizi mutlu eden şeylerle uğraşmak, egzersiz yapmak iyi gelebilir ![]()
Teşekkürler ![]()
Bu duygular doğumdan sonra geçiyor yerine endişe geliyor
hayatınızın bundan sonrası hep bir endişe ve bebeğime birşey olurmu korkusuyla geçicek çünkü annelik böyle bir şey ![]()
Daha 15 dk önce ağlayan biri olarak söylüyorum. Hamileliğimin başından beri saçma ne varda ağladım. Duygusal müzik bile duysam ağlayasın geliyor. ![]()
22-4 bende
Dün kocama sürekli hastasın niye iyilesmiyorsun diye 2saat hıçkıra hıçkıra ağladım sorun şu ki kocamın sadece bademcikleri sis ![]()
dondurma yediği için
O şimdiden basladi cnm heran panik halindeyim bazen günün koşturmacasindan hareketlerini hissedemiyorum bu yüzden eve fetal doopler aldım ![]()
Yalnız şöyle bir durumda sen şuan ne kadar kontrolcü aceleci farklı tutumlarda bulunursan çocuğunda aynısı olucak, ben de senin gibiydim şuan kızım çok sabırsız aceleci herşeyi oldu bittiye getiren ve aşırı garantici bir çocuk oldu, bu ikinci gebeliğim sırf bu yüzden o kadar vurdumduymaz ve sakin davranıyorum ki inşallah bu seferki cazgır olmaz![]()
![]()
Abuu naneyi yedik o zaman ![]()
![]()
İlk hamileliğimde hiç öyle olmadı ama bu sefer ağlayasım var hep
okurken de Bi ben değilmişim diye ağlayasım geldi
cuma günü düğündeydik kızım(4) ile çocuklar tanımadığı için oynamak istememişler kızım ağladı o kucağıma gelip ağlayınca bende ağladım ![]()