Psikolojim kalmadı kızlar delirecek gibiyim. Dikişlerim geçmedi 1 ay oldu doktor alacaz dedi sert dikilmiş dedi bu bir dert diğeri ise kabız oldum geçmişti yine tekrarladı ikinirken dikişlere zarar gelecek diye korkuyorum çıkmıyor dışkı geri kaçıyor makatim yara oldu su tutarken acıyor bugün yaşadım bunu ağlama krizi sinir krizi geçirdim valla artık çok sıkıldım normal hayatima dönmek istiyorum. Dikişler enfeksiyon kapacak diye de çok korkuyorum.Bebeğime odaklanamiyorum bu beni çok üzüyor. Nasıl olacak normal olacak mıyım eşime de kadınlık yapamayacagim diye de korkuyorum sanki hayatım bitmiş gibi hiç düzelmeyecekmis gibi hissediyorum. Geçecek mi düzelecek mi nasıl olacak.
Canım sakin ol zor durum tabi kolay değil ama kabız olduysan o yüzden yapamıyorsan sana kemik suyu öneriririm ya kemiğin suyunu iç yada çorbası oluyor ya kelle paça aşırı işe yarıyor diyorlar kabızlığa. Yada kayısı yada açlık otu diyorlar emziren annlwr kullana bilirmi bilmiyorum ama bı lerden bence bı şey olmaz kaynat iç en azından dikişlerin zorlamazssin bide kemik suyu bebeğe de çok faydalı sütten geçer çocuğa da yarar
Öncelikle çok geçmiş olsun kabızlık sorunu gerçekten çok kötü hamileliğin başından beri şimdiye kadar devam ediyor hala Bnde Bir ilaç var şuan kullandığım doktorunuza danışarak kullanın adını yazayım size kesinlikle yardımcı olacaktır
Hersey düzelir iyi düşünün iyi olur hersey
İnşallah ilacın adı nedir acaba
Magnezi kalsine ilacın adı
Teşekkürler
Doktorunuza danışın öyle kullanın ama faydası çok var
Cok geçmiş olsun cok fazla ikinmayin bende doğumdan bir ay sonra hemoroid oldum ıkınma belasi yüzünden. Bir doktora danışıp ilaç yazdırın. Anne oluyoruz doğum çok mucizevi bir olay ama piskolojimiz de ne yazik ki cok yıpranıyor icinizi ferah tutun zamanla herşey geçiyor cok gecmis olsun
Kabızlık için duphalaac diye ilaç kullanabilirsiniz sabahları aç karnına ılık zeytinyağlı su ve 2 kayısı yiyin gün içerisinde bol bol su tüketin magnezyum kullanın ılık batikonlu ya da ılık papatya suyyna oturun makat yaranıza iyi gelicek dikişleriniz içinde maalesef zaman lazım zamanla geçicek biliyorum zor bir durum ama herşey geçicek buna inanın dr dikişlerinizi aldığında zaten rahatlayacaksınız
Teşekkür ederim
İnşallah teşekkür ederim
Cnm sen niye bu kadar yıpratıyor sun kendini lohusa zamanında olur böyle şeyler kendini niye bu kadar kasıyor sun dün ben doğumhane deyken bir hasta geldi senin gibi olan beş dk sürmedi işlemi bence kendini bu kadar sıkma rahat bırak sen annelik te yaparsın kadınlık ta yaparsın güven kendine en azından sen doğurmuş sun böyle de düşüne bilirsin biz iki gündür durduk yere sancı çekiyoruz ve sözde sezeryan ı sancı çekmemek için tercih ettim ama günümü beklemem gerektiğini söylüyor lar bende bunalımdayim ama Allah böyük herşey geçici bebeğine odaklan bence sonra hiç bir şey kalmayacak bak geçip gidecek
Gecmis olsun tabi ki gececek 9 ay nasil hizli gectiyse buda gececk sana tavsiyem eczanelerde satilan probiyotikler var toz halinde suya yada yogurda karistirip iciyosun 2 gunde tuvalete cikarmisti beni her hamile kullanabilir demisti doktorum kesinlikle almalisin
Dikişlerim çok moralimi bozuyor rahat oturamiyorum bide akıntım da var orayı kuru tutmak gerekiyor ama ister istemez nemli kalıyor tuvalette çok uzun süre zaman harcıyorum temizliğine kurutmasina falan enfeksiyon kalmasından korkuyorum. Dikişin etrafında sarı birikinti var yıkayınca silincede geçmiyor yapışmış doktor muayene etti enfeksiyon değil dedi ama bana enfeksiyonmus gibi geliyor. Çok rahatsız ediyor hem akıntı hem dikiş. Bide pişik oldum üst üste gelince berbat hissediyorum kendimi. Eşimle de karı koca hayatına dönmek istiyorum ama nasıl olacak 40 in çıkmasına 8 gün var ama ben yapamam gibi
Şuan hiç geçmeyecek gibi geliyor biliyorum ama geçecek merak etme biraz sabret bol bol su tüket kayısı kompostosu tüket kabızlığına iyi gelir baktın olmuyor doktora gidip ilaç iste biraz tuvalete çıkamamak da dikişlere ağrı veriyor bende çok yaşadım ama geçti çok şükür senin de geçecek ve bebeğine çok güzel bakacaksın
Merhaba çok geçmiş olsun benzer sıkıntılar olmasa da ben de çok çektim gerçekten hiç bitmeyecek sanıyorsun ama bitiyor meme ucu yarası çektim 3 ay boyunca üstelik eşimle de ayrıldık ağlamak çözüm mü değil ama kendimizi çok çaresiz hissediyoruz dikişlerim iyileşti oğlum 14 aylık yürüyor ilaçlar var kabızlık için ben çok sorun yaşamadim ama dikişlerinize o kadar zarar vermez doktor ve ya eczane danışaracak ilaç alın bebeğinize odaklanın çok çabuk büyüyorlar.
Benim 40 im dolduktan sonra eşim 1 hafta daha bekledi ondan sonra bile yavaş yavaş oldu birseyler çünkü çok acım oluyordu şuan önemli olan o değil sensin iyileşecegine inan kuru tut ve batikonla bol bol pansuman yap
Hiç bir şey için acele etme zamana bırak kendini de kasma ben öç tane normal doğum yaptım eşim le karı koca ilişkisine 50 günden fazla sonra oldu ve çok şükür eşim hiç sorun etmedi senin de eşin sorun etmiyor sa sende akışına bırak geçer her şekilde inşallah
Komposto içiyorum sabah zeytinyağıda içiyorum pansuman da yapıyorum bana batikon değil de sarı su verdiler onunla yapıyorum amin inşallah herşey bian önce geçerde bebegimle tam anlamıyla ilgilenebilirim