Proluton iğne

Kaç mg ilaçlar 500 mü

Progestanı fitil olarak kullanmamı söyledi. İğne yi vurdurmaya hiç niyetim yok açıkçası ama bir yandan da korkuyorum yaptırmazsam bişey olursa bebeğe diye çünkü bunca yıl aradan sonra sürpriz oldu gebeliğim. Artık ümidi kesmiştim başka çocuğumuz olmayacak tek çocukla kaldık diyorduk eşimle. Ne yapsam bilemiyorum

Neden zormu oldu gebelik

İlk gebeliğim düşük tehdidi ve kanamalarla geçti hastanede çok yattım. İkinci gebeliğimde 2 ay olmadan su gelmeye başlamıştı ve suyum bitmiş o yüzden gebeliğim sonlandırıldı. İkinci gebeliğim den sonra da ne yapsak olmuyordu bir yandan da herşey temiz görünüyordu

Progestan 200 mg iğne 500 mg

Bu gebeliğimde hiç beklemediğimiz biranda oldu. Nasıl olsa olmuyor deyip yıllardır hiç korunmuyorduk

O zamn kullanin sorunlu gebelikler geçirmişsiniz bunu bilmiyordum devam edin kullanmaya progestan dusuk onleyici iğne de erken dogum riskini azaltiyo

Progestanı vajinadan kullan dedi. Normal oral yolla kullansam bişey olur mu. Vajinadan kullanınca çok rahatsız ediyor

Yan etkileri var biraz mide bulantisi baş donmesi falan yapiyo normal oralda kullanilabiliyo vajinal yollada kullanilabiliyo

Farketmiyor yani

Evet etmiyo

Çok çok teşekkür ederim beni aydınlattığınız için :heart::hugs::hugs::hugs:

Başka bi vitamin falan kullaniyosaniz yarim saat araliklarla alin sadece

Sabahları aç karnına 1 vitamin içiyorum kahvaltıdan sonra da progestanı alıyorum

Tamamdir ama gozlemle bas donmesi bulanntti kusma yaparsa tekrar vajinal yolla al agir gelmesin

Tamamdır :+1: çok teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Bende 14 e 5 im 2 gundur cati agrim var doktora gittim tek ampul igne verdi vurdum geldim .bide progestan hap insallah sikinti cikmaz

Progestan ve iğne düşüğü ve erken doğumu önlemek için. Bana 1 kutu daha progestan yazdı doktorum. Düzenli kullanın bir sorun çıkmaz inşallah bol bol dinlenin ayaklarınızı yükseğe koyarak uzanın baya faydası oluyor. Geçmiş olsun dileklerimle :hugs:

2 Beğeni

@Özgül 6. Hafta da yogun kasik ve bel agrim vardi .doktora gittim muayene etti 6 haftalik hamile oldugumu agrilarim icin progestan verdi .suan 15 im ve hala kullaniyom az hateket ediyorum uzaniyorum 2 gundur de uzerine catim agirinca telaslandim acikcasi.

1 Beğeni

Dikkat edin. Çok geçmiş olsun :palms_up_together:

1 Beğeni