Uzun zamandır prolaktinle savaşıyorum neredeyse. Dostinex kullanıyorum. 2 ay önce doktorum bıraktırmıştı değerlerim iyi diye,sonra kontrole gittiğimde yükselmiş. Tam düzene girdi derken yine aynı şeyleri yaşamak zor geliyor. Prolaktin yüksekliği olan var mı,varsa ilaç kullanmak dışında neler yapıyorsunuz? Ve gebelik düşünüyorum değerinin normal olması gerekiyor
B6 vitamini magnezyum çinko desteği bunlar prolaktini düşürür bunların yanı sıra sağlıklı beslenmelisin stresten uzak durmalısın bide böyle meditasyon yoga plates gibi şeylre yönel uykusuz kalma ve tsh değerine baktılar mı hipofiz bezine falan? Bunlarda önemli ama içini rahat tut görümcemde de prolaktin çok yüksekti bu şekilde düşürdüler ilaçda dahil şuan 3 tne çocuğu var
Öncelikle çok teşekkür ederim. Multivitamin ve omega3 kullanmaya başladım. Haftaya kontrolüm var başka bir doktora randevu aldım. Hipofiz bezine baktılar iyi huylu adenom var ve şükür boyutu büyümüyor ki bazen büyüse de aldırıp tamamen kurtulsam diye de düşünmüyor değilim. Tavsiyelerini dikkate alıcam beslenme ve ruh hali gerçekten önemli. Benim de çevremde prolaktini olup çocukları olan var ama yine de korkuyorum. Daha önce hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı hep
Hamile kaldıysan bir daha kalabilirsin gönlünü ferah tut düşükle sonuçlanmasının sebebi prolaktin yüksekliği olmaz kimsadece kan pıhtılaşması vs var mındiye baktılar mı? Herşet gönlünüze göre en kısa zamanda sağlıcakla gerçekleşsin inşallah eğer istanbuldaysanız size bnmde gittiğim çok iyi doktor önericem pendikte dr serap aynur simavlı inanın pişman olmazsınız bi gözükün size çok yardımcı olucaktır çok bilgili anlayışlı pozitif ni dr benim yüksek riskli gebliğim vardı her dr düşer bu bebek dedi ama o ilaçlarla herşeyi kontrol altınan alırken banada çok güzel umut verdi enerji verdi
Sıkı sutyen kullanma evde hic.takma.mumkunse ve göğüslerin uyarilmamasi.lazim buna dikkat et stres.yapma ve ilacini.duzenli.kullan düşecektir değerin benimde ilk.cocuk istedigimde karşıma çıkmıştı dr um.bunlari.soyledi simdi 3.çocuğuma hamileyim Rabbim.sana da en.hayirli zaman.da hayirli.saglikli.evlat nasip.etsin. inşallah
Evet kan pıhtılaşması da var prolaktin yetiyormuş gibi. İnşallah çok teşekkür ederim ben de çok istiyorum eşim de çok istiyor. O mutlu haberi verebilmek için her ay merakla heyecanla bekliyorum. Maalesef istanbulda değilim aydında yaşıyorum. Burda bi doktor buldum iyi olduğunu duydum bir de onu denicem belki gözden kaçan bir şey vardır. Senin adına da çok sevindim Allah sağlıklı ömürler versin bebişine ![]()
Amiin inşallah çok teşekkür ederim. Bu yıl evde sütyen kullanmamaya başladım daha önce kullanıyordum evde de. İlacı kullanınca evet düşüyor da işte doktorum bıraktırdı tekrar yükseldi keşke bırakmasaydım