6,5 haftalık hamileyim.10 gün öncesinde bir yerleşme kanaması gibi kanamam olmuştu.Ancak dün yine hafif de olsa pembe renkli kanamam oldu.Doktorum bu haftalar riskli olduğundan acile gidip progesteron hormonu iğnesi vurulmamı önerdi.Gittim iğneyi vuruldum.Baş ağrısı yaptı çok fena.Sizlerin de az da olsa kanaması oluyor muydu bu haftalarda hemen telaş mi yapmak lazım bizim gibi bilemedim.İğne olmasaydım da ya artarsa diye kanamam korkudan uyuyamazdım.Benim gibi bu durumu yaşayanlarınız var mı?
1 Beğeni
Hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Doktorunuz her kanama olduğunda vurulmanızı önerdiyse vurulun. Ben hap olanını kullanmıştım. Yerleşme kanamaları olabilir ilk haftalarda, önlem amaçlı düşük önleyici iğne ya da haplar önerilir
1 Beğeni
Ben hem iğne hem hapını kullandım hala kullanıyorum, gerçekten çok fark ediyo kanama varsa durduruyo kasılmaları önlüyo yan etkisi baş ağrısı uyku hali halsizlik falan yapıyo ama bebeğimiz için değer
2 Beğeni
Yarın kontrole gideceğim bakalım devam etmemi söyleyecek mi bakalım çünkü bugün de az da olsa var pembe renk lekelenme
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için sizlerin de hamileliğiniz hayırlı olsun,sağlıkla geçsin inşallah
1 Beğeni
Rica ederim
Ben doğum yapalı 5 ay oldu