Progestan Nasıl Kullanılır

Doktor progestan yazdı kullanımı nasıl bilen var mı vajinadan alınacakmış

1 Beğeni

Ben gunde 3 defa kullaniyorum.doktorun dedigi tek sey olabildigince derine at.fitili atinca hemen ardından kalkma yada yarim saat icinde wcye gitme kayip cikabiliyor cunku.bi de fitil kullanirken beyaz akintin olacak fitilden dolayi.doktor ne dediyse düzenli kullanman cok onemli

1 Beğeni

Birde bende kullanınca su gibi geldi korkma keseden fln değil

@Derya4 sırt üstü uzanın popo altına yastık koyun sonra fitilin ince tarafını vajinaya yerleştirip ittirin

Vajina girişine denk getir parmaginla ittir canım çok.kolay kayiyo zaten ben aylardır kullanıyorum

Teşekkür ederim ya valla sabahtan beri ilaç bna bn ilaca bakıyorum yanliş kulanırım diye kullanmadım akşam başlicam kullanmaya inşallah

Bende günde üç defa kullanıyordum ilkini sabah eşimi işe yollarken kalkıyordum birşeyler atıştırıp ilacı koyup tekrar uyuyordum doktorum zaten bana sürekli yatacaksın demişti diğerini ikindin gibi alıyordum tekrar uyuyordum üçüncüyüde gece yatmadan önce alıp yine uyuyordum :joy::joy: Ne zaman uyuyacak olsam kullandım diyelim

Aç veya tok olmak fark ediyor mu

Açlıkla.toklukla hiç alakası yok canım sadece attıktan sonra yarım saat falan kalkma yat