Kahverengi lekelenmede dolayı progestan kullananlar çalışmanıza izin var.mi, raporlu musunuz, istirahat veriliyor mu, doktorunuzun tavsiyeleri nelerdir
Düşük riskim vardı 1 hafta dinlendim sonra çalışmaya başladım
Ben sürekli yatistayim
@Emine26 merhaba hoşgeldiniz eskişehir’li misiniz
Düşük riski sebebijiz neydi daha da sorun olusturmadi mi, dokttor istirahat önermedi mi
Çok geçmiş olsun, raporlu musunuZ , doktor tavsiyesi mi,
Teşekkür ederim doktor tavsiyesi normalde de çalışmıyorum ama şimdi tamamen yatıyorum
Anladım, hayırlısi ile kucağınıza alırız ins.
Amin inşallah hepimiz alırız
Bende 10 haftalığım hala hem hap hemde iğne olarak kullanıyorum. Doktorum çalışabilir miyim dediğimde yapılan araştırmalar düşüğü etkilemediğini söyledi. Erken doğum riskinde önemli oluyormuş çalışmak. Ben çalışıyorum hala kanamalarım oluyor ama bebeğim ve kesem düzgün
Ben bugün kontrole gitim kanama alanı görüldü, iğne vuruldum, keseye baskı varmış, baştaki gibi düzgün değil, muhtemelen calisamicam
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda riskiniz biter
Teşekkür ederim, amin inşallah
Ben de yeni kullanmaya başladım, çalışıyorum istirahat önerdi doktor o yüzden rapor aldım ama akıntım günde 1-2 devam ediyor anlayamadım yatsam da oluyor
11 haftalık hamileyim benim de pazar günü akıntım oldu acile gidip iğne yaptırdım ertesi günü kendi doktoruma gittim progestan verdi bir de 10 günlük rapor verdi ama ben ayakta 10 saat çalışıyorum
Şu an çalışıyor musunuz, akıntınız devam ediyor mu
Şuan çalışmıyorum raporum pazartesi başladı bugün 4. Günüm çok az da olsa devam ediyor
Aynı durumdayız benim de koyu kahve akıntım devam ediyor ama sürekli değil günde 1-2 diyebilirim. Günde 2 kere progestanı fitil olarak kullanıyorum. Önümü göremiyorum ne zamana kadar devam edecek düşünüp duruyorum
Ben ağız yoluyla kullanıyorum doktorum öyle önerdi. İlacı içtikten 2-3 saat sonra baş dönmesi başlıyor 20 dk sonra falan geçiyor