Progestan iğne

Merhabalar herkese 7 haftalık gebeyim progestan iğneye başladık dün haftada bir kere ama dünden beri ne yatabiliyorum ne yuruyebiliyorum bı fikri onerisi olan var mı:smirk:

Ben 14 haftalık olana kadar hergun iğne oldum yağlı bir iğne olduğu için ağrı oluyor bezelenmede olacak bunlar normal çok aciyorsa oraya zeytin yağını pamuğa sürüp masaj yapabilirsin ben hep tek tarafa oldum yattigim tarafa olmadım

1 Beğeni

Bunu mu kullandınız şuan ne durumdasınız bi sorun yarattı mı size kimisi bana iyi değil kullanma diyor ne yapıcam bilmiyorum???

Ne durumdasınız şuan iğnenin fotoğrafını attım sizde bi bakar mısınız bunu mu kullandınız şuan ne durumdasınız ne yapacağımı şaşırdım içimi bi rahatlatın doktorum bana 3 günde bir dedi

Bende bunun hapını kullandım ve proluton depot iğne 3 günde bir Dr ne dediyse yap bu tutunmayı kolaylaştırıyor risk olmasa vermezdi 12.haftaya kadar kullandım

Ben hapını kullandım günde 3 defa hala kullanıyorum haftada 2 defada proluton iğnesimi kullandım yağlı bir iğne ve ben yaklaşık 50ye yakın kullanmışımdır inanılmaz kanamam vardır 6aya kadar nerdeyse her gün kanamam oldu çok iyi geldi bu iğne bana evet yağlı olduğu için bezelenme oluyor çok can yakıyor ama mecbur hatta bende kist oluştu en son çünlü sürekli üst üste gelmeye başlamıştı artık ispirtı kolonya gibi şeylerle hep masaj yaptım ben bir zararını görmedim bebeğim çok şükür iyi

Ben şuan 12 hafta 2 günüm 3 tane vuruldum ama ne bileyim çevreden kafamı karıştırdılar

Peki Siz bu attğım iğneyi mi kullandınız

Ben bunun hapını kullandım 200 mg günde 3 tane toplamda 600 mg yani hala kullanıyorum aynı şekilde bunun muadili olan proluton depot iğneyi kullandım amaç aynı bebeğin rahme tutunması için içeriklerine bakabilirsiniz yani rahim kasılmasını engellemek bebeğin rahme tutunmasını sağlamak için sadece isim farkı var

1 Beğeni

Ben 34. Haftadayım bu hafta erken doğum riskim olduğu için kullanmaya başladım iki günde bir vuruluyorum bu iğneyi birde ilaç yazdı doktor onu da kullanıyorum hafif lekelenmem vardı çok şükür şuan durdu ilaçlar sayesinde

1 Beğeni

Anladm çok teşekkür ederim ALLAH bebişlerimize sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize 🫶🏻

Bende 5 günde bir vuruluyorum böyle bir acı böyle bir ağrı yok daha önce hiç yaşamadım bu kadar ağırını. 5 gün yattım iğneden sonra kalkmak oturmak yurumek cok zor. Duşta ılık suyu kalcanıza tutup masaj yapar gibi ovalayın birazda olsa rahatlatıyor

Bende düşük tehlikesi yaşamıştım kanamam oldu 3 gün kullandım sonra iki kere daha kullandım ama inanılmaz bı agri onu kullandigimdan beri bel ağrısı geçmemişti fitil veya hap dokunuyordu mecbur iğne oldum bende sizin de mi düşük tehlikeniz vardi

Evet kese dışında kan oluşmuş dedi doktor hem fitil hem iğne verdi şimdi nasıl oldunuz kaçıncı haftadasınız kullandığınız iğne attığımın aynısı mıydı???

Bu iğnenin aynısı mıydı kullandığınız şimdi nasıl oldunuz kaç haftalıksınız birde kaç tane iğne yaptırdınız?

Şimdi nasıl oldunuz bu iğnenin aynısı mıydı kullandığınız kaçıncı haftadasınız birde kaç tane iğne yaptırdınız?

Evet aynı iğneydi şuan 30.hafta olduk çok şükür benimde rahim içinde kanama alanı vardı 40 gün devam etti lekelenme ye döndü öyle bitti.ben annemi çağırdım ağır kaldırmamak lazım süpürge bile yapmadım o süreçte

1 Beğeni

Bende hiç bir şey yapmıyorum sürekli dinleniyorum ailem gelip temizliyor evi kardeşim yiğenim vs bana iğne iyi değil diyen olduğu için çok tereddütte kalmıştım 3 tane yaptım 2 tane kaldı gerçekten çok acıtıyor

Bu arada benimde adımda Rukiye Adaşız yani​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ne güzel tevafuk​:smiling_face_with_three_hearts:Allah yardımcımız olsun siz kullanin yine bitirin derim onun sayesinde toparladım bende evet çok ağrı ve sızı yapiyor bel fıtığı filan oldum sandım artık öyle bı ağrıydi uyurken sağa sola donemiyordum neyseki geçti sizn kaçıncı haftaniz